reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
o Cytryna, padlam:-D...

a mnie rano obudzil telefon, polozna, ze przyszly wyniki i ze nie mam aids, ani zoltaczki nie mam , ani czerwonego psa, cokolwiek to znaczy:-D

badania obowiazkowe, wlasnie ostatnio byla dyskusja czy panstwo ma prawo wymagac pewnych badan , ktore w innych krajach sa dobrowolne..

i stanelo na tym , ze absolutnie tak..

jutro o tejporze juz bede po usg i cos sobie wymyslilam, ze fajnie by bylo miec jeszcze dwie dziewczyny:szok:

musze cos upiec, bo mam gosci po poludniu, i bede ten sernik tworzyc, brat z bratowa , chrzesniaczka moja osobista i Lenka "wszedzie mnie pelno":-)

Czerwony pies? :szok: Google pokazało mi to:

z9260341Q,Najdrozszy-pies-swiata--Big-Splash.jpg Chyba faktycznie nie masz :-D

Ech... z tymi szczochami to poniżej pasa. Chłop mój się obśmiał jak fretka :-(

eklerka- gratuluje syncia, fajnie ze znasz juz plec

Zapominajka- wiec czekam cierpliwie na fotki :)
i trzymam kciuki by dziecko nie zacisnelo dzis nozek :)

ja na zime mam zwykle plaskie kozaki i jedne butki do zimowych wypraw w gory jak bedzie koniecznosc wyciagne i te i bede chodzila, choc z reguly i tak chodze z synem w wozklu wiec przed upadkami sie jakos chronie podpierajac sie wozkiem :)

k.a.j.a- u nas te badania tez sa obowiazkowe, argumentem jest ochrona poloznych i lekarzy podczas porodu wiec ja kupuje:)
hehe tez juz sie jutra doczekac nie moge co tam Twoje dzieci miedzy nozkami kryja :):):)

Ewusia- ja o wadze miedzy wizytami u lekarza staram sie nie myslec zeby sie nie podlamywac ale rosnie to widze :)

A mnie chyba bierze jakieś przeziębienie, ledwo patrzę na oczy... nie mam kataru ale czuję się jak bym miała zawalone zatoki. Idę dziś do lekarza, najwyżej poleżę kilka dni w domu;-)

Eh te choróbska;/ męża mi wczoraj rozłozyło:no: i cykam się, żeby mnie nie zaraził.

Co do butów to ja od 4 lat mam swoje niezniszczalne i niezawodne z goretexu:-) polecam!

Miałam sie zabrać za robienie koszyków z papierowej wikliny :zawstydzona/y: tymczasem robię choinki z szyszek i kasztanów;-) będę szaleć z ozdobami świątecznymi:-)

reklama
Do góry