reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

heh,
a ja mam już dość l4 :(
a przede mną leżenie jeszcze przynajmniej do końca roku.
Do pracy nie wrócę, już mi tęsko za tymi wariatami :-(

Dzidzia najważniejsza.
W przyszły czwartek mam usg, ale żeby zobaczyć siusiaczka to chyba jeszcze za wcześnie.

reklama
No i upiekła kaja sernik. I do tego bezczelnie denerwuje głodne kobiety w ciąży, które niestety siedzą teraz w pracy i widzą na ekranie monitora takie zdjęcie. Mam ochotę wydrapać Ci oczy:-)

Kaja... zero litości, zero kuźwa litości dla ciężarnych. Nie masz serca. I sumienia też. :-(

baby, to jest moj pierwszy wyczyn od sierpnia, cieszyc sie ze bede zyla a nie marudzita...:-D

kurcze, ze ta tachnologia taka jeszcze zacofana i nie mozna sie najesc przez internet, bo juz bym wam slala placek;-)

Dziendobry wpadam na chwile przywitac sie .Ja mam tydzien chorowity i niestety nie zagladam do kompa ..ale mam nadzieje ze szybko minie i was nadrobie .
No i tez oczywiste 3 tygodnie do swiat wiec staram sie cos w chatce porobic ladnego okna juz ustrojone
biggrin.gif
..,A u was jak?.prezet sama sobie kupie wiec tu problemu nie ma
laugh.gif

heloł

Napisąłam dzis mega posta i go nie ma.... pozarło czy jakie licho....

Moj chłop jest szczęśliwy bo jego BABA straciła głos... mowie wam nie moge gadac, krzyczec, uzalac sie na siebie na głos.... nic...zero dzwięku.... a ja tak lubie gadac hahahaha

Citrus siuski rewelka o mało nie oblałam siuskami spodni hahaha :)

Zapominajka czekamy an wieści :)

Kinga28 zdrówka wam zycze... wiem co czujesz

kaja mnie na szczęście Twoj sernik nie rusza.. a wogóle to mnie zadne jedzenie nie rusza... moze dla mnie nie istniec...

Dzis miałam usg doplerowskie zył moich głebokich i zero zmian... i nie wiem czy sie cieszyc czy nie... bo leki dalej bede miała na 100% a to dla mnie finansowy horror....

reklama
heloł

Napisąłam dzis mega posta i go nie ma.... pozarło czy jakie licho....

Moj chłop jest szczęśliwy bo jego BABA straciła głos... mowie wam nie moge gadac, krzyczec, uzalac sie na siebie na głos.... nic...zero dzwięku.... a ja tak lubie gadac hahahaha

Citrus siuski rewelka o mało nie oblałam siuskami spodni hahaha :)

Zapominajka czekamy an wieści :)

Kinga28 zdrówka wam zycze... wiem co czujesz

kaja mnie na szczęście Twoj sernik nie rusza.. a wogóle to mnie zadne jedzenie nie rusza... moze dla mnie nie istniec...

Dzis miałam usg doplerowskie zył moich głebokich i zero zmian... i nie wiem czy sie cieszyc czy nie... bo leki dalej bede miała na 100% a to dla mnie finansowy horror....
Dzieki misiak :-) ...

Do góry