reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

Hej dziewczyny nie bylo mnie w czoraj bo bylam na urodzinach. À dzis z rana straszna wiadomosc mojej dobrej znajomej zmarla w nocy 4letnia wnuczka;( poprostu tragedia;( Kochana Roksanka
[*]

reklama
Tez witam sie z rana ,,:-)
Monika -Witam cie jako majowke bo tego nie zrobilam ;-),A co sie stalo? ..strasznie smutne ,chorowala ?:szok:
NoelleJa tez czuje z wiewczora ruchy z 2 godziny ...

Witajcie kochane;
Monika strasznie wiadomość :-(

Noelle pochwal się kuchnią jak skończycie :tak: My się chyba po świętach przymierzymy do czegoś w kuchni, bo się nie mieścimy :dry:

Ja szukam właśnie pomysłu na obiad, no i chciałabym pierniczków upiec, ale jeszcze nie wiem, czy się w sobie zbiorę.

Rany, u nas -17 stopni i ani drgnie w górę, chociaż słońce świeci:baffled:

Mam ten aspirator, nazywa się Katarek i jest świetny. Już kiedyś była o tym mowa - system rurek wytwarza próżnię i żadnego mózgu nie wyssie:-p Jest delikatny:tak:

aniaczek - ja dziś wstaję na siku w nocy, a cycki mnie "cisną", patrzę, a tu chyba z rozmiar większe:szok:

uffff, ulga:-)

Roksanka urodzila Sie z Wada serce miala Juz 2 operacje ta miala byc ostatnia, i wszystko bylo dobrze juz siedziala jadla, az tu nagle 2 tyg temu jej stan Sie pogorszyl i przestala oddychac reanimowali ja od tamtej pory byla nie przytomna, raz bylo lepiej raz gorzej a dzis w nocy zmarla;( nie da Sie tego odpisal brak slow;(

Też planuję piec pierniczki, chociaż aktualnie gotuję rosół (i oparzyłam sobie całe podniebienie i język, norma), bo dzwonił tata W., że się nie wyrobi z ugotowaniem dla mamy, żeby jej zawieźć do szpitala. K**wa, chciałam dzisiaj w końcu odpocząć, a robi się ze mnie służącą, więc oczywiście wyję od godziny.

Monika biedna malutka, aż przypomina mi się mój kochany chrześniak, który zmarł kilka lat temu, miał zaledwie rok i 2 miesiące. Też miał wadę serca i zespół Downa. Zmarł przy operacji, a raczej po niej, bo serduszko po prostu nie ruszyło. Najgorsze jest jak umierają dzieciaczki.

Citrus nie rycz, może to tylko dziś taka prośba i dadzą Ci spokój. Ciąża to jednak dziwny stan, ja miałam takiego płaczka wczoraj. Dziś nieco lepiej;)

Citrus a oni jej w szpitalu nie karmią?
Głowa do góry, na pewno nikt nie chciał, żebyś tak się poczuła...

Ja się nasprzątałam i muszę odsapnąć :sorry2: Moja kondycja uległa jakiemuś dziwnemu zakrzywieniu...

reklama
Do góry