reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

hej.ja dziś spałam na źle ułożonym kolczyku i rano tak mnie ucho bolało że nawet problem ze słuchem się pojawił:szok:

Sembo śliczne buciki,a jak się uczyłaś tego szydełkowania?sama bym się nauczyła,albo córkę wysłała na takie zajęcia.w moim bliskim otoczeniu nikt nie potrafi:-(

reklama
ja trochę też mam stresa, bo wiem co mnie czeka
ostatnio mi się śniło że miałam cc przez udo, więc nie bolało i blizna malutka i od razu mogłam chodzić ;p

Oooooooo, dobrze że nie myślę jeszcze o porodzie, bo bym "ogupła" :-D
Muszę jechać na uczelnię na dwa zajęcia i do pracy jeszcze tylko dziś i jutro. Ugotuję na szybko krem z kalafiora i spimpam, bo się nie wyrobię :dry:
Jeszcze rano musiałam zaliczyć hurtownię z pończochami, bo mi poszło oczko w jednej. Naprawiają za darmo, ale to chyba nic dziwnego, skoro para pończoch kosztuje trzy stówy :sorry2:

Wychodzi na to, że od poniedziałku sporo z was będzie na l4.

Ja jeszcze nie wzięłam... jakoś tak sama nie wiem. Chyba moje chore sumienie każe mi płacić podatki jeszcze :dry:

I chyba oszaleję. Na coś mam ochotę, ale nie wiem na co :-(
I chodzę do lodówki i szukam i nic nie znajduję:no: a ochota jest:dry:

reklama
dzien dobry dziewczynki:-)

lo matko, jak Wy tyle bez l4 drukujecie, to pozniej o tej porze sie juz czlowiek nie przekopie:-D

CYTRYNKO, prawidlow podejscie, szklanka do polowy pelna, dobrze , ze nie rwiesz klakow z glowki, co i tak by nic nie dalo..

ASKA, kciukasy!

SEMBO, podziwiam, ja nie mam ani reki ani ochoty na takie cuda..
pozostaje mi tylko chwalic cudze talenta:-D

A my wieczorem jedziemy do Umeå, 1200 km, ja to sie nasiedze w tym aucie, jutro 10.15 mam swojego lekarza, da mki zwolnienie zanim ogarne tutaj z tymi przychodniami itd..jeszcze mamy troche rzeczy do spakowania i przywiezienia tu, och nie chce mi sie, ale chce jeszcze tego swojego lekarza zalatwic, bo jak trafie tu na jakiegos cymbala to mnie do pracy wysle..A tak mnie plecy bola ze spac nie moge..

Do góry