reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
o Aśka to sobie z księdzem pogadasz:)

zawsze się zastanawiałam jak to jest kiedy kopie po pęcherzu... o masakra jakaś!!! i to jeszcze w niewypróżniony... i od razu się wie że to w pęcherz a nie w coś innego!!!

Kaja - ja moze nie czuje sie jak autobus, ale jak jakies auto typu SUV:-D Maluch to bylby za duzy pikus;D

Aśka - ja wczoraj upieklam sernik i sama zjadlam prawie polowe:szok: A burakową też lubieee mniammm;)

Kartagina - nooo tez wiem jak to jest - jak w momencie ci sie siku chce tak, ze nie idzie wytrzymac:-)

asia burakowa to barszcz czerowny ,czy coś innego?

dla mnie to samo, ważne, że czerwone i słodko-kwaśne.

Kartagina dokładnie tak, wiadomo kiedy kopie w pęcherz, u mnie nawet jak jest prawie pusty to potrafi pocieknąć:szok:

Ostatnio zauważyłam, że nie mam umiaru w jedzeniu.... jak już mi coś smakuje, to jem i jem aż się skończy. Chyba dla tego zaczęłam gotować zupy, bo są mniej kaloryczne. Tydzień temu jak się przysiadłam do mielonych to zjadłam chyba z 5, aż mnie zemdliło:eek:

Ostatnia edycja:
Kaja - ja moze nie czuje sie jak autobus, ale jak jakies auto typu SUV:-D Maluch to bylby za duzy pikus;D

Aśka - ja wczoraj upieklam sernik i sama zjadlam prawie polowe:szok: A burakową też lubieee mniammm;)

Kartagina - nooo tez wiem jak to jest - jak w momencie ci sie siku chce tak, ze nie idzie wytrzymac:-)

hahahahahahaa:-D
ja w tamtej ciazy bylam jak maluch, sprytny, maly i pelen mocy:-D

a teraz jestem jak emerytka 92 letnia, chociaz moze te maja wiecej energii

a asia w sumie dawno nie serwowałam w naszej domowej jadłodajni więc może w czwartek.
kaja wydaje mi się ,że one pewnie mają więcej mocy.
rozwalił mnie tekst mały,sprytny i pełny mocy:-D
citrus jak nauka?

Kaja nie przesadzaj, z tą emerytką, cały czas jesteś w trasie, do tego w 3paku:szok: ale jak się dzieciaki urodzą to dostaniesz takiego powera i moc będzie z Tobą:cool2:

a te problemy to ja tez mam, z zakladaniem skarpetek, butow...w sob mowie do S ze jedziemy na zakupy..ten za chwile gotowy, a ja "ty gdzie?"
na co chlopina, ze no na zakupy..
ja mowie, stary , ja potrzebuje godziny zeby sie ubrac i poodpoczywac w miedzyczasie:-D

ASKA, strach sie bac o ta moc:-D

reklama
Do góry