reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

Framama spokojnie. Połóż się, zjedz coś i poczekaj. Za chwilę maluszek cię skopie.
A takie uczucie, że niby mam wszystko, a jednak nie też mam i to już nie od wczoraj. Sama nie wiem co z tym zrobić :confused2:

ALG mnie też swędzą. Zresztą wszystko mnie swędzi i jest nie tak.

reklama
Kaja - my mamy takie : https://www.apart.pl/pl/esklep,c,obraczki,3,155 ;) Z tortem fajny pomysł;D Ja z kolei na swoim torcie mialam zywe kwiaty;)
A podobnych jak ty rodzicow to ja mam tesciow;]

Nanu - ta druga i ostatnia sliczne;)

Tez powiedzielismy wszystkim w formie wierszyka ze kase chcemy - a uwierzcie, ze pare prezentow tez dostaniecie;) Ale to akurat mile - mnie najbardziej przydaly sie patelnie, ktorych uwielbiam uzywac;D

A wesele mielismy tradycyjne - duzo rodziny i znajomych:-) Wszystko sie udalo, byly jaja jak berety;D Ale coz - szybko zlecialo...

Alg - mnie tez swedza - nawet cale (.)(.) :eek:

A w dodatku boli mnie krocze:szok: Od czasu do czasu kluje tak...

Ja dzis malego obkupilam troche - foty w watku zakupowym;) W Smyku takie przeceny ze ho ho ! I czekam jeszcze na paczke od kuzynki ma mi wyslac pod koniec miesiaca ciuszki po malym;) Dzis z nia wlasnie gadalam przez telefon... 48 minut hahaha;D

a ja wyczytałam że od 23 tygodnia dziecko przesypia ok 20godZin na dobę. biorąc pod uwagę że zazwyczaj kopie jak idziemy spać albo w nocy (ja w dzień mam jakieś 2 fazy kiedy nie śpi) to chyba nie ma się czym martwić! niedługo będzie mu ciasno i zacznie kopać i się rozpychać nawet przez sen, wtedy zacznie się godzinne liczenie ruchów i wszystkie będziemy marudzić że jesteśmy maltretowane od środka! głowa do góry dziewczyny:):-)

ja po ciuchy pójdę na strych jak skończę 30tydzień. teraz wolę nie ryzykować;-)

o rajusiu Kasieńka tyle teraz obrączki kosztują?? ja brałam ślub 7,5roku temu i płaciliśmy 400zl za parę!!! kiecki też były DUżO tańsze... od 2006 wszystko tak poszło w górę że cieszyłam się iż nie odkładaliśmy decyzji o ślubie na później!

Ostatnia edycja:
Kartagina - my akurat robilismy u jubilera z naszego wlasnego zlota, ale wzor wybieralismy z katalogu Apart;) Wiec nas obraczki wyszly grosze, ale w tych sklepach typu apart tyle kosztuja;) To zalezy jeszcze z jakiej proby zlota sa zrobione;)

dziękuję dziewczyny za słowa wsparcia.
miałyście racje , zjadłam cukierki z czekoladą ,położyłam się ,pogłaskałam brzuszek i delikatne muśnięcia poczułam :-)
my mamy obrączki własnego projektu, na które przetopiliśmy różne złoto ,które mieliśmy. dodatkowo obrączki są wysadzane brylancikami i rubinami. łozesz ,ale to dumnie zabrzmiało. dodatkowo w naszych obraczkach mamy napis : kocham życie bo dało mi Ciebie.
ugotowałam pomidorową, mam z wczoraj mielone.
jejku bardzo bym chciałam ,żeby już kończyła się zima.
kaja pomysł na tort ,rewelacyjny.

dobra, wrocilysmy z lofrow, i kawa bo padne..

KASIENKA, no, apart ma fajne wyroby, b ladne te Wasze obraczki

ZAPO, kiedy ten projekt bedziesz miala, bom ciekawa:-D

kurcze, jakbym miala porownywac ciaze pojedyncza a podwojna, to pojedyncza jest jak maluch przy autobusie, jestem tak wypompowana, ze nie chce mi sie funkcjonowac, bola plecy, nogi nie chca nosic i zmeczenie jest tak wielkie ze buuuu:eek:
chce byc z powrotem stara , taka jak bylam, nie chce nowej wersji , zmeczylam sie:-D

Ostatnia edycja:
kasienka tzn,że ciezarówki majowe mają też podobne pomysły na obiad.
zapominajka myślisz, że aż tak? może poprostu się nie wczytał.

reklama
A u mnie dziś ksiądz po kolędzie chodzi/biega ;-) pewnie wpadnie do nas o 20 na 3 minuty, zresztą jak co roku :sorry:

A ja zrobiłam dziś burakową, i wyszła taka dobra, że nie jem dziś nic innego, właśnie zjadłam 3 miskę i chyba na kolację też ją będę jadła:-p

Do góry