reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

jak ja Ci zazdroszcze umiejetnosci..
jakbym umiala, to tez bym zrobila...ale ja to raczej nie z tych robotkowych niestety..

chcialabym zrobic winietk, zeby na talerzu lezaly...ale co mi z tego wyjdzie to nie wiem..
no i np nie bedzie u nas standartowego torta, bedzie tort na stojaku do torta, ale zlozony ze stu babeczek, sto malych miniaturek torta weselnego, tak to wyglada:
stylowi_pl_Slub-i-inne-wydarzenia_bez-krojenia_1416496.jpg

winietki takie:
stylowi_pl_Slub-i-inne-wydarzenia_657720.jpg

i zamiast kwiatow na stolach beda wazony wysokie , przezroczyste z zielonymi jablkami, gdzieniegdzie biale drobne kwiatki

Ostatnia edycja:
reklama
Kaja no u ciebie to byłby niezły scenariusz na film.

Nanu super!!! Ja też sama robiłam i byłam bardzo zadowolona z reakcji, wszystkim się bardzo podobały :-D

Kaja bardzo fajny torcik. Nie trzeba sie męczyć z krojeniem :p

mmmmm Aisha jak cię fajnie mąż całuje:-) obojczyk i kark to cudowne miejsca!!

Zapo a co można dla ciebie zrobić żeby humorek się poprawił? mogę się jednoczyć z tobą... miałam od M bransoletkę z obrabianych w srebrze bursztynów... uwielbiałam ją tak jak same bursztyny! pewnego dnia ta ogromna wartość sentymentalna zniknęła z mojego nadgarstka bo miała do d... zapięcie i klaps. kilka lat a ja o niej marzę! ale to nie przebije mojego pierścionka zaręczynowego który pochłonęła kanaliza...niby był tylko srebrną zapowiedzią bo potem dostałam złoty(biało-zółty) ale sentymenty mnie się ewidentnie nie trzymają!!!!!!!!!!!!!!!!!:-(

co do obrączek polecam klasyczne, białe wtopki na zaręczynowym prawie całkiem mi się starły a na to gwarancji nie dają

KAJA super winietki:) a tort jeszcze lepszy! pierwszy raz widzę takie cudeńko i pomysł pierwsza klasa:)

Ostatnia edycja:
Hej,

ALG ja też mam AZS od małego, są nawroty i uśpienia, aktualnie nie mam żadnych objawów, a właśnie zastanawiałam się czy w ciąży mi nie powróci.

Citrus mi cały czas dziąsła krwawią, dzień w dzień, dziś idę kupić jakąś specjalną pastę bo mam już dość.

Nanulika bardzo ładne te sukieneczki i cenowo też atrakcyjne. Chyba jak większość, najbardziej mi się podoba ta druga.

U nas wesele finansowali rodzice, pół na pół, ale mieliśmy to szczęście, że się na prawdę nie wtrącali.

Ja troszkę śpiąca, popijam w pracy kawę, może skuszę się na kęs szarlotki męzowej.

k.a.j.a - wow, tort super! pierwszy raz taki widzę.. rewelacja! :tak:
nanu - wg mnie sukienka nr 2 z 1 posta i tak najładniejsza.. ta pierwsza jak dla mnie ma dziwną długość - chyba już wolałabym taka do kolan, niż do połowy łydki - jakoś taka bardzo babcina mi się wydaje.. Ale ceny naprawde powalają - tak pozytywnie! To nawet opłaca sie po zamówieniu do jakis poprawek odnieść, jaśli by coś nie przypasowało...

mmmmm Aisha jak cię fajnie mąż całuje:-) obojczyk i kark to cudowne miejsca!!

Zapo a co można dla ciebie zrobić żeby humorek się poprawił? mogę się jednoczyć z tobą... miałam od M bransoletkę z obrabianych w srebrze bursztynów... uwielbiałam ją tak jak same bursztyny! pewnego dnia ta ogromna wartość sentymentalna zniknęła z mojego nadgarstka bo miała do d... zapięcie i klaps. kilka lat a ja o niej marzę! ale to nie przebije mojego pierścionka zaręczynowego który pochłonęła kanaliza...niby był tylko srebrną zapowiedzią bo potem dostałam złoty(biało-zółty) ale sentymenty mnie się ewidentnie nie trzymają!!!!!!!!!!!!!!!!!:-(

co do obrączek polecam klasyczne, białe wtopki na zaręczynowym prawie całkiem mi się starły a na to gwarancji nie dają

KAJA super winietki:) a tort jeszcze lepszy! pierwszy raz widzę takie cudeńko i pomysł pierwsza klasa:)

Z humorkiem postaram się sama cos zrobić.

A ja swój zaręczynowy też zgubiłam :-:)zawstydzona/y: i to w czasach kiedy nie mieliśmy kasy i mój A. na niego 6 miesięcy oszczędzał.
Do dziś mi głupio.

ale fajnie dziewczyny że ślub jeszcze przed Wami, to taki cudny dzień :)
U nas też niestety rodzice finansowali, bo nas po prostu nie było stać. Ale oczywiście bez kłotkni z nimi się nie obyło. My sobie wymarzyliśmy troche inne wesele, najpierw przyjecie z rodziną obiad tance itd od 13 do 19 a poźniej do rana impreza ze znajomymi w leśniczówce takiej ładnej gril itd. Rodzice byli bardzo przeciwni chcieli tradycyjne wesele jak za dziada pradziada, ale powiedzieliśmy albo robimy takie albo idziemy z nimi i świadkami do kościoła i na tym koniec. Tak więc przystaneli na naszą propozycję i w konsekwencji wszystkim się podobało rodzina została jak my pojechaliśmy i bawili się jeszcze bez nas :) a my mieliśmy super imprezę.
A obrączki my z mężem mamy róźne on chciał taka zwykłą jak z Włądcy Pierścieni :) a ja zwykłą ale piaskowaną z żółtego złota.

wikki a połączyć nie chcieliście? my mieliśmy kupę znajomych i na weselu byli wszyscy też było fajnie:) nie wyobrażam sobie bawić się z samymi ciotkami i wujami- przecież to ze znajomymi utrzymuje się stały kontakt:-D

reklama
kaja - świetny ten tort!!! WOW!!! u nas chyba tradycyjnie będzie, mamy go w cenie wesela, wybierać będziemy ok 1 m-c przed... razem z ciastami - w ramach diety jedziemy na degustację:p

a na sukienkę z tej stronki naprawdę mam ochotę się skusić.... tak jak któraś z Was pisała, cena taka że nawet jak na krawcową i poprawki wydam to tragedii nie będzie!

poczytam jeszcze jakieś opiie na forach o tej stronie....

Do góry