reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Ja tez miewam...
Albo raczej miewam normalne, bo te dni na beeeeee sa jednak w wiekszosci, a powodem jest generalnie "nic"...
Takze reasumujac ten stan samych cudownosci nie jest jednak tak do konca malinowy..

Siema dziolchy:-)

Dzień dobry;
ja mam jakiś dziwny czas, w ogóle na siebie patrzeć nie mogę. I tylko ryczeć mi się chce...

Aisha super, że mała się ujawniła!

ALG współczuję. Też bez przerwy cię oś dopada...

U nas wczoraj był facet od kuchni, pomierzył, pogadał i jakoś do końca tyg. na byc projekt. A ja jak dziecko na już bym chciała :sorry:
No i zgubiłam gdzieś swoją ukochaną br:sorry:ansoletkę...
Nic tylko ryczeć :confused2:

Zapominajko kochanie, też mam czasem podobnie, coraz więcej rozstepów, coraz wieksza waga. nie martw sie, po ciazy ładnie zrzucisz i bedziesz piękna lasencja! I serio, nawet jak przed ciaza mialas problemy z wagą to mam taki przykład: moja była bratowa nigdy nie byla szczupla, dopiero po ciazy schudla i to waga spadla bardziej niz wazyla przed ciaza :tak: A mi na dekolcie zrobiło się cos dziwnego, tZn na lewym obojczyku myslalam ze to od zarostu męza jak mnie wycałowywał ;P ale nie, mam tego coraz więcej, hm jakby popękane naczynka, ale nie do końca, takie kropki, nie odstające, jakby przebarwienia...

Ostatnia edycja:
Nanu, sukienka w kształcie litery "a" ładnie wygląda także na okrąglejszej sylwetce, bo maskuje potężne biodra i uda :) Gorzej, jeśli pulchna jest "góra", bo pulchne odkryte ramiona nie wyglądają niestety dość estetycznie (patrz Katarzyna Niezgoda).

reklama
NANU, Skarbie, masz czerwiec, lipiec i sierpien do dyspozycji, nie martw sie o figure, bedzie ok..
madrze sie a sama sie martwie:-D........

mi sie obie podobaja, krotka fajna, trochu inna niz wszystkie..
chociaz ja sie ostatnio zastanawiam, czy to nie chodzi w tym dniu o to, zeby tradycji jednak stalo sie zadosc i zeby bylo tak standardowo..i czy to wlasnie nie jest urokiem tego dnia..

wybraliscie juz obraczki? my wlasnie dokonalismy tego w niedziele i beda to te:'
https://www.apart.pl/pl/esklep,c,obraczki,3,140

Do góry