reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Ale miałam nadrabiania. To już 1000 stron, rany!

Sluchajcie, Zaczęłam plamic. Najpierw na brazowawo, potem różowo.Nie było czystej krwi, ale mam taki ból/ucisk szyjki macicy jak przy okresie. Mała sie rusza, szaleje wręcz, ale martwię sie. Któraś tak miała?

Nanulika, podziwiam odwagę jesli o dentyste chodzi oraz życzę powodzenia z działalnością. Musisz być podekscytowana, co?

Nia, na pewno dowiadywalas sie o rożnych metodach usuwania skórki,ale są takie, które nie wymagają pobytu dziecka w szpitalu. Jakbyś chciała jakieś info, daj znać:-)

Dużo słyszałam o glukozie, która podają w pl. Miałam szczęście w tej kwestii, bo moja była pyszna, o smaku mango:-)

George mam nadzieję, że te plamienia to nic poważnego, dzwoniłaś albo idziesz z tym do lekarza??

Ja jutro jadę na glukozę, właśnie dzwonili ode mnie z pracy ... czy mogła bym przyjechać na chwilę, więc jak już mam się zwlec rano z wyrka (bo tylko rano nie będę stała w korkach) to przy okazji pojadę zrobić to badanie, tylko jeszcze tam zadzwonię zapytać czy mam mieć swoją glukozę:sorry:

Ostatnia edycja:
George- jedz lepiej by byc pewna co z tym plamieniem, tak myslalam sobie ze bedziesz wiedziala o tym wiecej :) u nas tez jest to robione w ciagu dnia i wieczorem dziecko wychodzi do domu, tylko ze moj m jest uczulony na narkoze, to genetycznie uwarunkowane, i nie wiadomo czy maly po nim tego nie ma, dlatego tez musialby zostac jedna nocke na obserwacje, obecnie jesli anastezjolog wie o tym uczuleniu to dostanie taka narkoze ktora nie zawiera substancji trigger- czy jak to sie tam nazywa, ale ze jest to niebezpieczne dla zycia dla swietego spokoju pewnie musialby jedna noc byc w szpitalu, ale narazie odkladamy ten zabieg i probujemy ta mascia, jak nie to wczesna wiosna bedziemy musieli sie zglosic do lekarza, jak cos to chetnie skorzystam z Twojej wiedzy na ten temat i napewno napisze, dzieki

a ja glukoze mialam juz i jakos przezylam :)

witamy sie po imprezie
laugh.gif

ach, moje czteroletnie dziecko potrafi spac do 10, chwala jej za to
laugh.gif

NANU, swietny pomysl z ta firma..

wo matko!!! tak dlugo, proponuje zamiane na conajmniej tydzien zebym sobie odpoczela :) moj o 6 juz gotowy do zabaw, a ze i tak mowilas ze na bezsennosc cierpisze to potowarzyszy :)

Ostatnia edycja:
Z Mloda od rana wszystko ok.A wczoraj do 23:00 walczyla.Jeczala,marudzila,plakala...Dzisiaj zostal lekki kaszelek.A goraczke miala 38,5°C juz tylko ibuprofenem zbilam.Tzn nie zbijalam temperatury(bo moj lekarz powtarza,ze do 39°C to zadna temp.u dziecka) tylko przez ten bol,ktory jej spac nie pozwalal.Doktorek powiedzial zeby szla jutro do przedszkola.No to ok...

Glukoze mialam ostatnio robiona.Ale tej z Polski,kupionej w aptece i wysiedzianej na przychodniowym korytarzu nie zapomne :no::-) Teraz dostalam soczek porzeczkowy(tak to smakowalo) i po godzince mialam krew pobrana i do domu.Bylo mi troche mdlo...ale bez przesady!I pewnie szybciutko o niej zapomne.W Polsce pamietam furie babc w poczekalni(bo po godzinie bez kolejki-zeby bylo punktualnie),dyskusje pacjentow przed laboratorium,walka o miejsce w kolejce...Czyli cud-miod :-D

George zadzwon przynajmniej do gina i powiedz co sie dzieje...

Mama sie zapowiedziala na popoludniowej kawie.Musze poodkurzac bo mi zwierzaki teraz podwojnie balagania.

Ostatnia edycja:
George- jedz lepiej by byc pewna co z tym plamieniem, tak myslalam sobie ze bedziesz wiedziala o tym wiecej :) u nas tez jest to robione w ciagu dnia i wieczorem dziecko wychodzi do domu, tylko ze moj m jest uczulony na narkoze, to genetycznie uwarunkowane, i nie wiadomo czy maly po nim tego nie ma, dlatego tez musialby zostac jedna nocke na obserwacje, obecnie jesli anastezjolog wie o tym uczuleniu to dostanie taka narkoze ktora nie zawiera substancji trigger- czy jak to sie tam nazywa, ale ze jest to niebezpieczne dla zycia dla swietego spokoju pewnie musialby jedna noc byc w szpitalu, ale narazie odkladamy ten zabieg i probujemy ta mascia, jak nie to wczesna wiosna bedziemy musieli sie zglosic do lekarza, jak cos to chetnie skorzystam z Twojej wiedzy na ten temat i napewno napisze, dzieki

a ja glukoze mialam juz i jakos przezylam :)

wo matko!!! tak dlugo, proponuje zamiane na conajmniej tydzien zebym sobie odpoczela :) moj o 6 juz gotowy do zabaw, a ze i tak mowilas ze na bezsennosc cierpisze to potowarzyszy :)

dawaj go, na tydzien:-D

reklama
Do góry