Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
A teraz wyższe uczelnie nie podbijają książeczki 
Ja dostawałam pieczątkę na 6 miesięcy i wszystko.

Ja dostawałam pieczątkę na 6 miesięcy i wszystko.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

witamy sie po imprezie![]()
ach, moje czteroletnie dziecko potrafi spac do 10, chwala jej za to![]()
NANU, swietny pomysl z ta firma..
:-) Teraz dostalam soczek porzeczkowy(tak to smakowalo) i po godzince mialam krew pobrana i do domu.Bylo mi troche mdlo...ale bez przesady!I pewnie szybciutko o niej zapomne.W Polsce pamietam furie babc w poczekalni(bo po godzinie bez kolejki-zeby bylo punktualnie),dyskusje pacjentow przed laboratorium,walka o miejsce w kolejce...Czyli cud-miod 
George- jedz lepiej by byc pewna co z tym plamieniem, tak myslalam sobie ze bedziesz wiedziala o tym wieceju nas tez jest to robione w ciagu dnia i wieczorem dziecko wychodzi do domu, tylko ze moj m jest uczulony na narkoze, to genetycznie uwarunkowane, i nie wiadomo czy maly po nim tego nie ma, dlatego tez musialby zostac jedna nocke na obserwacje, obecnie jesli anastezjolog wie o tym uczuleniu to dostanie taka narkoze ktora nie zawiera substancji trigger- czy jak to sie tam nazywa, ale ze jest to niebezpieczne dla zycia dla swietego spokoju pewnie musialby jedna noc byc w szpitalu, ale narazie odkladamy ten zabieg i probujemy ta mascia, jak nie to wczesna wiosna bedziemy musieli sie zglosic do lekarza, jak cos to chetnie skorzystam z Twojej wiedzy na ten temat i napewno napisze, dzieki
a ja glukoze mialam juz i jakos przezylam
wo matko!!! tak dlugo, proponuje zamiane na conajmniej tydzien zebym sobie odpoczelamoj o 6 juz gotowy do zabaw, a ze i tak mowilas ze na bezsennosc cierpisze to potowarzyszy
![]()