reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

Dzieki dziewczyny,zapewne jest tak jak piszecie -czyli wszystko dobrze. Musi tak byc!! No bo w nocy mnie nie obudzila(a zawsze daje rade matke ze snu wyrwac tymi swymi szalenstwami) no i rano zawsze dalej wariuje. Potem spi do wieczora..No ale to nie maszyna,wiec moze cos jej sie pozmienialo....
No nic...bez paniki....wdech ...wydech... Zaraz męza zaangazuje ...Bo tylko on potrafi ja obudzic...No i ide po cos slodkiego...

reklama
witam się i ja:-)
dziś wieczorem przychodzą znajomi więc coś tam bede szykowac.
na szczescie zakupy już mam pozostaje zameldować się tylko w kuchni

Aśka :) chciałam powiedzieć że nie wszystkie spały bo ja napisałam pierwsza dzisiaj :confused2: syn mój o 6.30 zaczął witać nowy dzień i nie było rady ;-)

Noelle nie martw się. Mój mały miał dwa dni mniej ruchawe a wczoraj i dziś rano dał takiego czadu że byłam w szoku jakie kształty może brzuch przyjmować.

NOELLE, nie denerwuj, spokojnie, wszystko jest dobrze, przesypia dobe po prostu, tez bym czasem przespala:-)

NANU, obudzilam sie z mysla o Twoim KARDIOLOGU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

KITKA, odezwij sie kroliku..

ludzie, co mi sie za koszmarzyska snia, masakra, najgorsze zyciowe zakrety przezywam jeszcze raz, budze sie dwiescie razy w ciagu nocy, to jest jakas masakra...blogoslawiona masakra:-D

koszmary to i ja mam,jakiś koniec świata mi się śnił,najpierw ten nasz najnowszy nabytek LOTu ten drimlainer czy jakoś tak wisiał w powietrzu nad blokami i się przeobrażał w jakieś monstrum robota,potem krowy zaczęły latać,deszcz lać a ludzie zaczęli się palić,uciekałam do schronu zrobionego pod dworcem wschodnim i krzyczałam że to musi być sen i żeby mnie uszczypnęli albo obudzili...ehh...ale mój R. powiedział że nic nie słyszał:szok: powiedzcie jak to jest że te koszmary są takie realne,że czuje się strach,pocimy się,nawet jeśli podświadomie wiemy że to sen?:szok:

Sny to faktycznie sa koszmarne mi ostatnio snila sie 2 razy trumna :no: i musialam koniecznie patrzyc w sennik ...i wcale mi sie to nie podoba :wściekła/y:.Asia-Ale narobilas mi smaka na pierogi zjadlabym z kapusta pychota.......;-)

cześć ranne ptaszki! ja dziś obudziłam się o 9! rany, wieki nie spałam tak długo! zawsze rano macmiror mi się wylewał jak wstałam a dziś- nic- chyba się schował pod pessarem:):-D

Kasienka ja też mam takie bóle, to chyba normalne bi kręgosłup nam zaczyna zmieniać swoją naturalną linię. teraz może boleć wszędzie. zjedliśmy z synkiem łososia ze szpinakiem na śniadanie. mniam

Ullana napisz coś więcej o szwie, pliz... powinnam uważać? wiesz synka rodziłam w 26tyg, wolę być przygotowana na wszystko!

Aśka fajnie że już mąż wraca! 2 tygodnie zleciały jak z bicza, na pewno zauważy że brzuszek większy:)

mnie dziś i wczoraj kopie okrutnie i to w dole brzucha najbardziej...spać nie może czy jak??

reklama
ja w sennik nie patrze,raczej nawet jak znam znaczenie jakiś snów to się nie wczuwam,wydaje mi się że nawet jeśli nam się wydaje że się nie denerwujemy to podświadomie jednak cały czas jesteśmy w stresie o ciąże,o przyszłość,stąd te sny,no i jak w nocy źle śpimy a w końcu zasnąć się uda to też sen jest twardy i wtedy śnią się takie bzdury.więc nie dodawajmy sobie kolejnych zmartwień:-)

Do góry