reklama

kolorowa20
Fanka BB :)
kaja zazdroszczę wiosny! u mnie powoli śnieg topnieje ale na razie to marnie wygląda:/

aniaczek
Witajcie, 
Nia uważam, że bardzo fajny pomysł tego kursu dla rodzeństwa, jak masz czas jestem za
Cytryna witaj z powrotem, mnie też bardzo przeraża myśl o tym, że moja ,,wolność i beztroska" się kończy.
Mi po tej wczorajszej szkole rodzenia śniło się, że urodziłam trojaczki i mleko mi ciekło z sutków. Jak ta podświadomość działa.
Leje, pochmurno i do dupki.
Miłego dnia.

Nia uważam, że bardzo fajny pomysł tego kursu dla rodzeństwa, jak masz czas jestem za

Cytryna witaj z powrotem, mnie też bardzo przeraża myśl o tym, że moja ,,wolność i beztroska" się kończy.
Mi po tej wczorajszej szkole rodzenia śniło się, że urodziłam trojaczki i mleko mi ciekło z sutków. Jak ta podświadomość działa.
Leje, pochmurno i do dupki.
Miłego dnia.
natalia_bis
PS. Wczoraj zauważyłam, że "ruszyła mleczarnia" w cycach mych
Witam dziewczyny po kilkudniowej przerwie....:-( niestety w sobotę zjadłam chyba coś paskudnego
 bo mój żołądek ostro zaprotestował i dopiero dzisiaj doszłam w miarę do siebie
 bo mój żołądek ostro zaprotestował i dopiero dzisiaj doszłam w miarę do siebie
Co do mleczarni to moja się uaktywniła po raz pierwszy w wigilię i to przy lepieniu pierogów

Rozpłakałam się, bo uświadomiłam sobie, że w październiku będę mieć 25 lat

citrus ja już nie pamiętam że tyle miałam
kaja dzięks piszę odpowiedzi na boku bo bym chyba zapomniała co każdemu odpisać po nieobecności
 piszę odpowiedzi na boku bo bym chyba zapomniała co każdemu odpisać po nieobecności
noirel siemię bomba! ja też mam zmielone z apteki, zalewam wrzątkiem, ale piję po 2-3 godzinach na noc. i dużo pić trzeba!!!
wypiłam i po mega zaparciu wczoraj 3 razy się załatwiłam!!!
a ja trochę wyciskam z brodawek, zawsze tak robiłam, bo mnie strasznie bolą brodawki a mleczko leczy!
dziewczyny co wy z tą wolnością?? a facet was nie ogranicza? to tak samo z dzieckiem!!
citrus ja jak miałam 25 to chodziłam z drugim w ciąży a w sumie to było moje 4 podejście do brzuszka!!
moja mama wczoraj wieczorem wyruszyła na pocztę i buchnęli jej komórkę... pewnie marne szanse odzyskania. ludzie są podli. fajny aparat ale najbardziej to szkoda tych wszystkich kontaktów, człowiek głupi nie zapisuje...

noirel siemię bomba! ja też mam zmielone z apteki, zalewam wrzątkiem, ale piję po 2-3 godzinach na noc. i dużo pić trzeba!!!
wypiłam i po mega zaparciu wczoraj 3 razy się załatwiłam!!!
a ja trochę wyciskam z brodawek, zawsze tak robiłam, bo mnie strasznie bolą brodawki a mleczko leczy!
dziewczyny co wy z tą wolnością?? a facet was nie ogranicza? to tak samo z dzieckiem!!
citrus ja jak miałam 25 to chodziłam z drugim w ciąży a w sumie to było moje 4 podejście do brzuszka!!
moja mama wczoraj wieczorem wyruszyła na pocztę i buchnęli jej komórkę... pewnie marne szanse odzyskania. ludzie są podli. fajny aparat ale najbardziej to szkoda tych wszystkich kontaktów, człowiek głupi nie zapisuje...

Ostatnia edycja: 

reklama

citrus
Facet ogranicza? Chryste Panie, chyba trafiłam więc na anioła, bo nigdy w życiu tego nie doświadczyłam :-) 
Właśnie zobaczyłam reklamę Desperadosa na którejś stronie internetowej i zapragnęłam, żeby już był czerwiec... <3

Właśnie zobaczyłam reklamę Desperadosa na którejś stronie internetowej i zapragnęłam, żeby już był czerwiec... <3

Ostatnia edycja: 

Podziel się: