reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

Dzień dobry kobitki ;)

Ja dziś znów miałam cudowną noc. Jak położylam się o 24.00 tak wstalam o 8.00 na pierwsze siku, dlaczego codziennie tak nie moge :)
Ja tez słyszałam taka teorię, ze dziecko jak juz ma się rodzić wcześniej to lepiej w 7 niż w 8 miesiącu, cóż...
Ja mam nadzieję, że moja będzie chciała wyjść w terminie, bo innych planów na weekend majowy nie szykuję.
Miałam wczoraj taką myśl, że ta ciąża to uczy nas cierpliwości, ona już tak dlugo trwa i trwa i jeszcze trochę do tego końca zostało a my już na wyczerpaniu haha no nic byle do maja ;)
Framama fajnego masz męża jak takie komplementy strzela :)

A ja dziś jadę do koleżanki grać w xboxa czy coś w tym stylu co skanuje ruchy i można tańczyć, grac w tenisa i tym podobne ;)

miłego dnia

reklama
Wiki daj znać jak się na tym bawiłaś, mój maż chce to kupić, a ja nie chce sie zgodzić, bo nie cierpię gier.
Majówka hemoroidy nie sa wskazaniem do cc, pisałam o tym, że jak będę miała zakrzep to chce cc, poniewaz poniekąd mam wskazania do cięcia pierwsza ciąża była z cesarki i mój lekarz ciągle mnie pyta jak chce teraz rodzić, póki co nie wiem, ale jakbym miała mieć w owym czasie wspomniany zakrzep to chce cc, bo nie widzę innej możliwości urodzenia wtedy.

Dobre to wyjaśnienie :-D
Choc i tak liczę na to, że żadna z nas nie będzie musiała porównywać i wszystkie dzieci wyjdą terminowo :tak:

Wikii super sprawa xbox, choć ja po 15 min jestem wykończona. Pomęczę urzędzonko po porodzie.

dzień dobry - ja też już wstałam!
Od rana z S czujemy się jak słonie po wczorajszym obżarstwie:p
S moczy się w wannie właśnie a ja delektuję kawką:)
śniadania nie wcisnę na pewno,może do obiadu zachce mi się jeść....

dziś mamy dzień podsumowań i planów - mamy zamiar przysiąść i ostatecznie podsumować stan naszej kasy, plan na weselne wydatki, co kiedy i jak... do tego dzidziowe sprawy, projektowe sprawy - co i kiedy mamy do oddania i skonczenia, ostateczny wygląd zaproszeń + lista gości.... itp itd

u mnie wczoraj impreza na x-boxie od godziny 13 z częściową zmianą składu aż do 1 w nocy,ogólnie super gra,bo ruchowa a nie siedząca przed monitorem.ja oczywiście tylko leżałam i podziwiałam,pod wieczór zaczęły mi się dziwne bóle i w sumie trwały do rana,więc lezę plackiem,teraz minęły.czekam właśnie na jajecznice,bo jeszcze nic nie jadłam,wczoraj w sumie cały dzień jadłam ciasto z kremem co koleżanka przywiozła.ja w sumie na leżąco przytyłam 8 kg,ale ja jem bardzo mało,mam brak apetytu:no::no: 2-3 posiłki dziennie to standard,więcej nie dam rady

A ja właśnie boskim zrządzeniem losu kupiłam limonkowe łóżeczko dla dziecka! Na Allegro znalazłam, sprzedawali po niższej cenie, bo miejscami mają przebarwienia, ale LIMONKOWE!!! Nawet nie wiedziałam, że są w takim kolorze, więc oczywiście niemalże łkam ze szczęścia, bo limonkowy to kolor, na który stawiałam, jeśli chodzi o wózek i inne akcesoria. Kocham nad życie (nawet suwaczek limonkowy nie jest bez powodu i dlatego mój blog o książkach nazywa się, jak się nazywa :-D )

ZIELONE łóżeczko 120/60cm ep053lime GAT.II (2966724285) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

A ja właśnie boskim zrządzeniem losu kupiłam limonkowe łóżeczko dla dziecka! Na Allegro znalazłam, sprzedawali po niższej cenie, bo miejscami mają przebarwienia, ale LIMONKOWE!!! Nawet nie wiedziałam, że są w takim kolorze, więc oczywiście niemalże łkam ze szczęścia, bo limonkowy to kolor, na który stawiałam, jeśli chodzi o wózek i inne akcesoria. Kocham nad życie (nawet suwaczek limonkowy nie jest bez powodu i dlatego mój blog o książkach nazywa się, jak się nazywa :-D )

ZIELONE łóżeczko 120/60cm ep053lime GAT.II (2966724285) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Citrus swietny kolor sama go uwielbiam Limonka -Oliwka -Zielony moje kochane kolorki ;-)

Wpadam sie przywitac i zyce mile spedzonej niedzieli ,a teraz do kuchni zmykam --------:-D

reklama
Witajcie moje kochane marudy :-) żyję i mam się dobrze ale to tylko dlatego, że póki co szwagier z szwagierką myślą, że autko pożyczyliśmy, a nie dostaliśmy.... Kochana teściowa dba o bezpieczeństwo mojej ciąży;-)
Widzę, że samoocena Wam spada więc wysyłam pozytywne fluidy:-)
U mnie wyjątkowo samoocena wzrasta z każdym tygodniem:-D
Nie spodziewałam się, że będę chudła zamiast tyła;-)

Aisha trzymam kciuki i życzę duzo zdrówka i cierpliwości. Musi być dobrze.

Do góry