reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

Dziękuję dziewczyny,
dziś właśnie miałam wizytę u ginka i Malutka (planowane imię: Dominika) waży już 1,5 kg - czyli ani za dużo ani za mało i w ogóle wszystko jest w najlepszym porządku - a miałam obawy przez tą cukrzycę - niby przeważnie daję radę utrzymać cukry w normie, ale waga zleciała - od początku ciąży tylko 2,5 kg na plusie. Mnie to akurat nie przeszkadza, bo przed ciążą miałam trochę za dużo, ale ulżyło mi dopiero jak lekarz pomierzył Malutką i zawyrokował, że jej nie głodzę. :-)

reklama
co doczytałam do końca to następna strona się pojawiała:-)

ALG ale miałaś nocke, nawet tak jakoś niemrawo pisałaś:)

O matko kochana, widzę że wy wszystkie dziewczyny powariowałyście o 5 rano!!!!!!!

Framama dziękuję ci bardzo!oprócz moich wczorajszych jelit jest całkiem nieźle! posiew dziś odebrany, wykazał nieszczęsnego paciorkowca ale jego to się już nie pozbędę! poza tym czyściutko!na 16.45 do gina:-)

Noelle 8 m-c ale bosko!!!!!
JA ZACZĘŁAM 30 TYDZIEŃ:)

WIKKI &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutro!

sembo fiolet!!!
a co do pompki elektryczna się sprawdza jak DUżO ściągasz, a do takiego rozruchu polecam ręczną- mniej boli bo sama panujesz nad uciskiem

kessy a ja mam aventa ręczną i też jest super- ściągałam 10 miesięcy co 3 godziny!!!

Elajar ja ostatnią ciążę zakończyłam tak, że już od 4 tygodni powinnam być spakowana:no:

zapo och super dziękuję:)

ullana mama jest codziennie i jak nie jutro to po weekendzie mi to zrobi!!! SAMA W żYCIU!! przecież z łóżka się nie podnoszę. a tą rzeżuchą mi smaka narobiłaś! i mam nasionka!!!

eklerkaa za wcześnie! ty się uspokój kobieto z tymi skurczami!!! a michasiowi cebulę pokrój i zasyp cukrem- syrop super na każdy kaszel!

citrus jak ja ci zazdroszczę że masz plażę blisko...spacerki, powietrze.. ja raz w roku bywam
reklama cię wkurza? no tak- gdzie kraków a gdzie gdańsk i ty jeszcze nosisz chłopa:-D
i nie przeginaj z parciem bo masz szew- może puścić!!!!

Noelle termin na 9. Synek urodził się 2 tygodnie wcześniej dokładnie w sylwestra i nie za ciekawie było - więc mam nadzieję, że tym razem nie trawi mi się weekend majowy ;-)

kartagina noooo 30 tydzień brzmi powaznie!! Kochana juz bliżej niz dalej!!No i oby dalej z takim sukcesem!!

ALG widze,ze Ciebie dopadły dziwne i dziwniejsze przypadlosci:dry: Jakos ten tydzień Nas Majówek nie oszczędza.Zdrowiej i nabieraj sił!

Noooo citrus dowaliłas tą plaża.Pchaj sie tam w tej kolejce,co bedziesz sie narażać. Ja musze sie zebrac i jutro do labolatorium wybrac.tj.mężuch mie zawiezie bo z tym grypskiem co mam to ja za kółkiem mogłabym kogos życia pozbawic i nawet bym nie zauważyła:sorry2:

Daniela ja akurat termin na 1 maja.Wiec nade ma wisi groźba weekendu majowego
laugh.gif
Tylko kto to wie kiedy te Nasze maluszki postanowią sie narodzic??;D

Ostatnia edycja:
Noelle - chciała bym urodzić 1 Maja to taka piękna data. Tym bardziej że ta data jest dnien mojego ślubu więc było by pięknie dostać w prezencie dziecko. Ja naprawdę nie mam ustalonej daty... W polsce jak byłam na usg to na koniec kwietnia w uk na usg na 12 maj, a z okresu który miałam nieregularnie na 4 Maj.

dziewczęta cokolwiek mi nie powiecie w moich uszach słowo 'wpadka' zawsze będzie brzmiało okropnie :) jestem konserwatywna jak turystyczna z puszki.

eklerko mi tez sie podoba:-) Ale jaka date sobie mała wybierze to kto to ja wie:-D Mąż bierze długi urlop od 26 kwietnia.więc w sumie miloby było jakby poczekała do tego czasu...

reklama
Kartagina podaj namiary na ten 1%, bo ja się będę rozliczać w przyszłym tygodniu chyba dopiero
ja dziś wstałam zmęczona, bolą mnie nogi, biodra itd, młody mi dziś od rana stęka, sam nie wie o co więc nie bardzo mam czas usiąść ;/
za to właśnie się pocieszyłam gryzikiem z jagodami :) pychotka
pogoda..niby słonecznie ale wiatr okropny, jak to na pomorzu...
a jeśli chodzi o wpadki... to pierwszego nie planowaliśmy, jak to ja się śmieję wyszło bo było za dużo słońca i wina, albo wina na słońcu ;p
a drugie chcieliśmy z małą różnicą wieku więc specjalnie nic nie robiliśmy żeby nie było no i jest :)

Do góry