Noelle tez zaczynamy 8 miesiac!B my leb w leb :-) Ja sie nastawiam na koniec kwietnia...To takie niewyobrazalne:jak przezyc dzien bez mdlosci?To sie jeszcze wie,ze sie zyje?
My przegotowujemy Mloda na pojawienie sie siostrzyczki tlumaczac,ze takie maluchy glownie spia,jedza i rycza

Zeby sie nie nastawila na wspolne zabawy...Obejzelismy tez wszystkie zdjecia noworodkow i niemowlece,jakie mielismy

Cieszy sie i pyta co robi siostra.I na spacerki z wozkiem chce chodzic.Czas bedzie sprzyjajacy!
Daniela witaj!Weekend majowy i Sylwester? :-) Ja rodzilam przed wigilia i wiem cos o pewnych niedogodnosciach wynikajacych z tych dat.Glowa do gory!Moze Dominika zaplanowala inna date?
Wikki ja mieszkalam cale zycie na 10 pietrze i z Mloda po urodzeniu tez.Da rade!Najwazniejsze,ze bedziesz u siebie!
Sembo ja tak w pierwszej ciazy mialam.Dzien przed porodem kladlismy z mezem panele w kuchni :-) I moglam wszystko.Pewnie dlatego tak mi teraz zle psychicznie i kazdy "normalny" dzien jest spedzany wrecz nadaktywnie :-)