reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

o Wy, bezlitosne producentki, literatki jedne, czytam, czytam i konca nie widac:szok::-D

Noelle jutro idę na badania kontrolne. Mam stresa ale dzięki przeprowadzce nie skupiam nad tym całej uwagi tylko mam zajęcie.
Także trzymajcie prosze kciuki, żeby dzidzia była wieksza i żeby z główka było lepiej, a jak ktoś ma dużo siły to jeszcze żeby też okazało się, że przefikołkowała i jest główką w dół :) Ale mam życzeń :)

kciuki, za kazde Twe zyczenie:-Di gratulacje wlasnego em;-)

Hej Brzuchatki
Nie wyrabiam sie z czytaniam Was a co tu mowic o pisaniu....echhhh

wikki-&&&&&&&& za wizyte i gratulacje mieszkanka

Rzeczywiscie ten cZas coraz szybciej leci. Ja wstajac codziennie zadaje pytania jak dlugo jeszcze pochodze z tymi bliźniakami???? Musze ponownie spakowac torbe bo przeciez na patologii potrzebowalam czegos innego niz na poloznictwie....
Dobrze ze mam taka malutka i dzielna 2letnia pomocnice :) Anuska uwielbia pomagac i jest taka szczesliwa gdy poprosze zeby np. cos zaniosla gdzies.

no tak, blizniaki to jakas moc nieczysta, niewiadomo czegoo sie po nich moze czlowiek spodziewac:-D...zycze jeszcze dlugich tygodni:tak:

hej ciążówki majówki!

ja po kawce i śniadanku (od tygodnia wcinam chleb z rzodkiewką:szok:)
biorę się za rząd kocyka (ma już 40cm x 40cm) a potem za testy na prawko.
na obiad dziś mąło zdrowo ale mnie naszło jak cholera - będą placki ziemniaczane!

wikkii - trzymam kciuki za wizytę i super,że udało się znaleźć mieszkanko:) nadal w moim pobliżu czy uciekacie?:p

co do torby to ja w przyszłym tyg planuję zrobić do niej zakupy. Spakować chcę przed wyjazdem na święta do rodziców. To będzie wprawdzie dopiero 32tc i nie zamierzam wtedy rodzić, ale stwierdziłam,że torbę i fotelik dla małej spakujemy.... będziemy 200km od domu więc lepiej mieć co trzeba niż kupować drugi raz....

lo matko, swieta...w ogole wylecialo mi z glowy..

Witam wszystkie majowe mamusie, może troszkę późno, ale ja również spodziewam się maluszka w maju.
Mam już synka, który ma 2 latka i 2 miesiące, teraz będzie córeczka.
Do tej pory brakowało mi czasu na udzielanie się na forum, bo cały czas pracuję. Przy pierwszej ciąży było na to więcej czasu :-D. No znalazłam temat o cukrzycy ciążowej, bo mnie to też dotyczy, więc się odzywam, bo nie chcę tylko podczytywać.
Pozdrawiam wszystkie mamusie.

witamy :blink:

reklama
no:-D

a zapomnialam dopisac ze waza ponad kg, Fabian 1200, Sonia 1100:-)

mali ludzie, mali ludzie...
moja babcia tyle razy samolotem nie leciala co mali ludzie:-D

Noelle - tez to czuje... juz poprostu nie moge...Mam taki ucisk na nie ze to bajka... I najgorsze to, ze na to nie da sie nic poradzic;/

Kaja - kiedy jakies focie maluchow?;) Oni waza teraz tyle co moj Marcel;D Tydzien temu mial 1150g, wiec teraz juz napewno troche wiecej:-)

jutro wezme aparat ze soba do nich, bo dzisiaj S mnie odbierze z dworca i pojedziemy od razu do szpitala, pompe mam odebrac, moja zolta przyjaciolke medele;-)

a w ogole, wiecie, ze mowia tu, ze moge jesc dokladnie wszystko...bo poki maja sondy do zoladka, to i tak wypompowuja im powietrze z brzuszkow...wiec , szalej dusza piekla nie ma...nie widze ich od kilku godzin a tak sie stesknilam

kaja fajnie, że możesz złapać oddech, taki od szpitalnych murów,a maluszkom pozwól też potęsknić za mamą:-p dużo sił życzę i &&&&&& za Kruszynki:tak:

kartagina zapraszam do słodkich mam :) Nie wiele ponad normę masz po godzinie, bo do 180 dopuszczalne (ja miałam 211), a wynik na czczo identyczny jak mój, po 2 godzinach miałam 126,a norma chyba do 140 wiec sie wyrobilas:)

kaj to czekamy na fotki :) niech dalej rosną kruszynki :)

reklama
Nadrabiam zamknięty... o matko i córko, aleście nabazgrały!

Sembo, puściłam Ci zaproszenie na FB. Ten blond ryj to mój, żebyś tam sobie nie pomyślała, że jakiś stalker :-D

Ostatnia edycja:
Do góry