o Wy, bezlitosne producentki, literatki jedne, czytam, czytam i konca nie widac

kciuki, za kazde Twe zyczenie
i gratulacje wlasnego em;-)
no tak, blizniaki to jakas moc nieczysta, niewiadomo czegoo sie po nich moze czlowiek spodziewac
...zycze jeszcze dlugich tygodni
lo matko, swieta...w ogole wylecialo mi z glowy..
witamy

Noelle jutro idę na badania kontrolne. Mam stresa ale dzięki przeprowadzce nie skupiam nad tym całej uwagi tylko mam zajęcie.
Także trzymajcie prosze kciuki, żeby dzidzia była wieksza i żeby z główka było lepiej, a jak ktoś ma dużo siły to jeszcze żeby też okazało się, że przefikołkowała i jest główką w dółAle mam życzeń
![]()
kciuki, za kazde Twe zyczenie

Hej Brzuchatki
Nie wyrabiam sie z czytaniam Was a co tu mowic o pisaniu....echhhh
wikki-&&&&&&&& za wizyte i gratulacje mieszkanka
Rzeczywiscie ten cZas coraz szybciej leci. Ja wstajac codziennie zadaje pytania jak dlugo jeszcze pochodze z tymi bliźniakami???? Musze ponownie spakowac torbe bo przeciez na patologii potrzebowalam czegos innego niz na poloznictwie....
Dobrze ze mam taka malutka i dzielna 2letnia pomocniceAnuska uwielbia pomagac i jest taka szczesliwa gdy poprosze zeby np. cos zaniosla gdzies.
no tak, blizniaki to jakas moc nieczysta, niewiadomo czegoo sie po nich moze czlowiek spodziewac

hej ciążówki majówki!
ja po kawce i śniadanku (od tygodnia wcinam chleb z rzodkiewką)
biorę się za rząd kocyka (ma już 40cm x 40cm) a potem za testy na prawko.
na obiad dziś mąło zdrowo ale mnie naszło jak cholera - będą placki ziemniaczane!
wikkii - trzymam kciuki za wizytę i super,że udało się znaleźć mieszkankonadal w moim pobliżu czy uciekacie?
co do torby to ja w przyszłym tyg planuję zrobić do niej zakupy. Spakować chcę przed wyjazdem na święta do rodziców. To będzie wprawdzie dopiero 32tc i nie zamierzam wtedy rodzić, ale stwierdziłam,że torbę i fotelik dla małej spakujemy.... będziemy 200km od domu więc lepiej mieć co trzeba niż kupować drugi raz....
lo matko, swieta...w ogole wylecialo mi z glowy..
Witam wszystkie majowe mamusie, może troszkę późno, ale ja również spodziewam się maluszka w maju.
Mam już synka, który ma 2 latka i 2 miesiące, teraz będzie córeczka.
Do tej pory brakowało mi czasu na udzielanie się na forum, bo cały czas pracuję. Przy pierwszej ciąży było na to więcej czasu. No znalazłam temat o cukrzycy ciążowej, bo mnie to też dotyczy, więc się odzywam, bo nie chcę tylko podczytywać.
Pozdrawiam wszystkie mamusie.
witamy