reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

Aisha to żeś mnie pocieszyła!!!a wczoraj sporo czekolady wrąbałam...:crazy:

już po lekarzu, stan zapalny od pessara...-reszta na wizytach:baffled: dr powiedział że dziewczyna z którą leżałam w szpitalu ( w identycznej sytuacji jak moja) urodziłą wczoraj 2,5kg dzidziusia!! wytrwała do 34 tygodnia po 2,5m-cach leżenia w szpitalu!!! JA TEŻ TAK CHCĘ!!!!! oczywiście oprócz leżenia w szpitalu:)

Kaja Słoneczko ty nasze!! no w końcu! ale duże te twoje dzieciaki!!!:-)

dobra, stworzę wam historię życia z moim synkiem i wam zaraz wkleję!

dziewczyny a gdzie ten zamknięty?też mogę? jakaś zacofana jestem...

Ostatnia edycja:
reklama
Ja się teraz zestresowałam, że przez to gigantyczne zaparcie uszkodziłam w jakiś sposób szew... :baffled: Noż cholera, nie było innego wyjścia, jak się trochę naprężyć, bo już mnie roznosiło z bólu, nie wytrzymałabym dłużej :-(

mam pytanko:
Jakie warunki trzeba spełniać żeby dostać dostęp do wątku zamkniętego?

K.A.J.A. nie miałam okazji jeszcze pogratulować podwójnego szczęścia, gratulacje kochana i dużo zdrówka dla dzieciaczków :*

jeszcze tylko jutro idę do pracy i laaaaabaaaaa :-D Tak codziennie Wam odliczam bo od przyszłego tygodnia chciałabym częściej tutaj bywać ;-)
Ja też nie wiem co to te wątek zamknięty :sorry2: Będę wdzięczna za info

Citrus - nie martw się na pewno nic nie uszkodziłaś. Ty przeżywasz zaparcie a ja mam biegunkę dzisiaj :wściekła/y: Co mogę łyknąć???

Kaja - twoje szkraby pięknie rosną!!! Aż serce się raduje! :-D

Ej, bo się nam dziewczyna zatka jak korek i będzie, że z deszczu pod rynnę wpadła. Z biegunki w zatwardzenie... :-D :baffled:

reklama
Do góry