reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
cześć dziewczynki! ale wir u mnie, córa jedzie na urodziny, rodzice przyjechali i wszystko na raz- pranie prasowanie, kuchnia, małego na spacer zaraz dziadek weźmie, a M robi schody i ciągle coś wierci, szlifuje... JA CHCE STĄD UCIEC:-)

Citrus zrobilas mi takiego smaka że postanowiłam też coś upiec xD Tyle że ja robię Muffinki z jagodami zapraszam również do mnie. Będą gotowe za jakieś 30 min. Michaś będzie zachwycony hehe

Aniaczek gwoździe w jabłka? :szok: No ale jeżeli to pomoże :-) Trzymam kciuki, żeby pomogło.

Citrus Ty jesteś z Gdańska, a dokładnie skąd? Bo ja miałam ciekawe przeboje z badaniem moczu - w odstępie 2 dni robiłam z różnych przychodniach i w jednej wyszło dużo bakterii i leukocytów a w drugiej NIC - i dwa razy tak robiłam.

Ardzesh mi też ciężko dojść do siebie jak czytam takie rzeczy - w zeszłym tygodniu na onecie na głównej stronie było coś o maltretowaniu noworodka przez ojca - nawet nie przeczytałam artykułu - od tego czasu postanowiłam nie czytać - chociaż ciężko nie wiedzieć co się dzieje na świecie.

Noirel z tymi kurierami to nieraz człowieka szlag trafia - mi ostatnio facet zakomunikował, że może mi przywieść tylko między 12.30 a 13.30 i następnego dnia to samo - bo taka ma trasę - ewentualnie mogę sobie na pracę zmienić - jasne w prawie 8 miesiącu ciąży będę wielką paczkę targać do domu. Od teraz będę co się da pocztą zamawiać.

Jak ja bym drożdżówkę zjadła - tego mi najbardziej brakuje w tej diecie cukrzycowej ...

Daniela, z Przymorza, na Jagiellońskiej robię badania.

Dziewczyny, ja znów wyszłam z łazienki z płaczem i histerią. Po czterdziestu minutach walki udało mi się wypróżnić, ale nie obyło się bez koszmarnego parcia i gigantycznego bólu... :eek: Już nie wiem, co mam robić. Jem mnóstwo jabłek, piję kefiry, Activię, zjadam suszone śliwki, piję na czczo wodę z cytryną. Odżywiam się zdrowo, same wiecie, a odkąd z przymusu siedzę w domu i nie jestem aktywna, na ubikacji wyję z bólu. W. przyniósł mi przed chwilą z apteki siemię lniane. To chyba moja ostatnia deska ratunku... Płaczę do teraz, najgorszemu wrogowi bym nie życzyła takiego koszmaru :-(

jakie ja mam rozstępy :/ masakra. Plus popuchnięte żyły na dłoniach...
ja tez mam mega rozstepy ale to prezent z poprzedniej ciazy niektore takie ze moge palca sobie tam wlozyc a najgorsze na biodrach jakies 2 lata mnie bolaly jak mialam ciasniejsze spodnie albo majtki.a teraz o dziwo jeszcze nie mam nowych moze przez to ze skora juz rozciagnieta hmmm:dry:

Cytrusku ja to bym ci polecila albo czopki glicerynowe albo mala lewatywe skoro nic nie pomaga.naprawde bardzo ale to bardzo wspolczuje i bolu i tego stresu.

Ostatnia edycja:
reklama
Citrus współczuję. Może Mati ci blokuje jelita i dlatego tak. Zupełnie nie wiem co ci doradzić :-(

Daniela czasem tak jest z wynikami.

Do góry