reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

Cześć słoniątka ;-)
U mnie też dziś cudne słonko!!!!! Żyć się chce!

mi kurier właśnie łóżeczko przywiózł ale był tak nie sympatyczny ( młody facet) że pod bramą mi wszystko zostawił bo powiedział że nie ma obowiązku mi pod drzwi przynosić...dobrze że teściowa była i jakoś to przytargała,zaraz napiszę skargę do firmy kurierskiej...ciekawe czy jak jest osiedle strzeżone to też pod bramą zostawia?bo u mnie w sumie są 2 domy za jedną bramą

Dobrze, że złożyłaś skargę! Ja bym tej paczki po prostu nie odebrała. Nasuwa mi się kilka epitetów opisujących tego gościa, ale żaden z nich nie nadaje się na forum :dry:

reklama
witam sie i ja w piekna sloneczna sobot,
Przy takiej pogodzie to az mnie nosi zeby cos robic,tak więc sniadanie i spacer z psem.Potem ogarne dom no i siebie....bo ostatni tydzien nie sprzyjał do ogarniecia sie:-D

Milego dziewczyny!!!

Cześć dziewoje :happy:

U nas od rana słonecznie, ale tak wieje, że głowę urywa. Dziś chyba nici ze spaceru, bo Kubie leje się z nosa, a mnie jednak jeszcze boli to ucho.

Prądu nie było od rana i powiem Wam, że ciężko się bez tego obyć:sorry2:

Tak mi się z tym kawałem skojarzyło: sędzia pyta powódkę o przyczynę rozwodu, ale ta się nie odzywa. Więc dopytuje bił panią? No nie. Pił? Nie. Zdradzał? Nie wysoki sądzie. Ale jak on tydzień temu na mnie spojrzał ...
:-D
Kawał kawałem, ale jak zaczynam stękać i ruszać się jak słonico-wielorybica, to on nic nie mówi, tylko wzdycha i patrzy, więc po prostu wiem, co sobie myśli. Chyba po prostu już mu się znudziło mówienie, bo parę razy usłyszałam, że jestem dopiero w 7 miesiącu i co będzie dalej itp...

noirel - ale chamidło:wściekła/y: Masz rację, że napisałaś skargę.

fiołkowa weź opitol chłopa i powiedz mu że jak jest taki cwany to niech sobie przytroczy do brzucha 8 kilowy worek ziemniaków i niech spróbuje tak łazić i spać przez 2 dni a potem niech przewraca oczami ;/ co za brak empatii.

O maaaaaaaaatko, Vivaldi z kolei na każde stęknięcie moje od razu przybiega, a w nocy to się nawet budzi, żeby sprawdzić, czy nic mi nie jest. Dzisiaj mnie chyba z pięć razy przykrywał w nocy, jak się odkrywałam, bo śpię tylko w koszulce od piżamy, bez gaci, z odkrytym dupskiem. Nie powiem, miłe to mocno... :sorry:

Kto wbija na ciasto drożdżowe? Piekę! :-D

Fiołkowa może wzdycha, bo nie wie jak ci pomóc...

Cytryna rób podwójną porcję! Biegnę ;-)
Fajnie, że sie twój tak przejmuje. Pozazdrościć.

My odebraliśmy wyniki psicy i może tym razem ją dobrze zdiagnozowano. Czeka nas kapanie jej 2x w tyg + leki do końca życia. Byście widziały jaką minę miała na słowo kąpiel :-D

Przykro mi, teraz to już konkretnie... Rozmawiałam z nim nie raz na ten temat, ale już nie mam siły więcej.
I nie wiem, co mu się stało. Jak byłam w ciąży z Kubą, to taki nie był.
A teraz dzień-dwa po usg jest do rany przyłóż, a potem mu przechodzi.
Tzn nie chcę też powiedzieć, że jest dla mnie jakiś okrutny czy zły. Po prostu mnie nie rozumie:no:

citrus - ja poproszę ciasto drożdżowe :happy:
Czy może być w ramach drugiego dania? Bo ugotowałam rosół i na więcej nie mam siły:sorry:

uwielbiam ciasto drożdżowe:rolleyes: jeśli mogę to chętnie posmakuję! a jeszcze chętniej bym pojechała do Gdańska nad morze, choć na pół godzinki pospacerować na plaży w tym słoneczku, łykając odrobinę jodu :yes: ech...

reklama
Citrus dawaj ta drozdzoweczke ale mi smaka narobilas:)ja mam zamiar upiec biszkopta z kremem i galaretka bo syn juz od tygodnia mi glowe suszy ale jakos mi sie nie che zabrac za to:-(
jesli chodzi o stekanie to ja oczywiscie tez non stop stekam jak mi zle,czasami nawet ciezko mi z pufy wstac:wściekła/y:ale moj m tez mnie wspiera pomaga przy wstawaniu itp.wogole teraz jak juz prawie koniec bardziej sie przejmuje bo z poczatku myslalam ze troszku olewa ta moja ciaze bo powtarzal ze juz wie co i jak bo to 2 raz w ciazy jestem ale chyba zmienil zdanie:-Dtez mu powtarzalam ze mu oddam ten moj brzuch i te kg ktore nosze i zobaczymy co wtedy powie:-D

Do góry