reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

Najgorsze jest to, że mój mąż od jakiegoś czasu traktuje mnie, jakbym udawała. Nie rozumie, że w ciąży naprawdę może wszystko "wysiąść". Przykro mi jest bardzo z tego powodu, że może uważać, że symuluję:no:
Nie pocieszę cię. Mój mąż pożalił się mojej psiółce kilka tygodni temu, że symulant ze mnie. Pojechała mu, ale co z tego, skoro on wie swoje...

ałaaaaaaaaaaaaa :( boli, pali mnie w środku klaty jak by zmaga? i serce do tego kuje, nie wiem o co chodzi.... Już tak drugą godzine się czuje..

Witaj w klubie zgagowicza :confused2:

reklama
nanu ja cię wcale nie chciałam rozśmieszyć! ja naprawdę wierzę w naszą forumowską siłę!!! po ciąży mam zamiar zejść jakieś 2 rozmiary! poza tym jak masz nie zlecieć jak od tygodnia wpierniczasz rzodkiewkę albo szczypiorek??:-D

haha - szkoda tylko że z chlebem i masłem.... niby razowe to pieczywo ale i tak....:p

Ja tez się do klubu z balkonikiem chcę zapisać! Ja się od wczoraj zastanawiam co mnie nie boli :sorry2:

ja też! ja też!!!

witajcie,

Przez 2 dni nie miałam za bardzo jak wa czytać i jak teraz usiałam to myslałam, że produkcja nie ma końca :) Wypiłam przy tym butelke wody, planuje jeszcze wiecej pić, by zwiększyc ilość wód płodowych.
A piszę z nowego mieszkanka i nie z 10 pietra tylko jak się okazało 11 :) mam nadzieje, że winda zbyt często się nie psuje :)

Nanu suknia śliczna. A teraz mieszkam już dużo dalej od was, bo niedaleko powstańców dokładnie mam widok na sky towerw. Ale może kiedyś sie spotkamy na szkole rodzenia, bo nie zamierzam rezygnować.
A kiedy masz egzamin na prawko? Może juz piałam ale mi umknęło? W ciąży warto zdawać, bo często egzaminatorzy przymykaja oko :)

i

obyś miała rację:)
dziś miałam pierwszą z czterech dodatkowych jazd.... kolejne wt,śr i czw.
Jak w czw razem z instruktorką stwierdzimy że jest git to muszę u nich zdać egzamin wewnętrzny i wtedy zaraz zapisuję się w WORDzie.... oby szybko to poszło.... i obyś miała rację że na ciężarne lepiej patrzą:p

a ja właśnie wypiłam kawę która S mi przygotował

20130301_191648_4.jpg

po czym zaczęłam ziewać:) a kochany S poszedł do sklepu i przyniosł mi jeszcze lody czekoladowo wiśniowe (to tak dla równowagi z tym szczypiorkiem kartagina:p) i właśnie wcinam popijając je piwem bezalkoholowym...
biedny mój żołądek:p

nanu ależ ta kawa smakowicie wygląda:-)
w Krakowie na egzamin na prawko zapisuje się nie w WORDzie a w MORDzie. Hmm subtelna różnica a nazwa jakby bardziej pasująca do okoliczności:-);-)

dziś miałam pierwszą z czterech dodatkowych jazd.... kolejne wt,śr i czw.
Jak w czw razem z instruktorką stwierdzimy że jest git to muszę u nich zdać egzamin wewnętrzny i wtedy zaraz zapisuję się w WORDzie.... oby szybko to poszło.... i obyś miała rację że na ciężarne lepiej patrzą:p

a ja właśnie wypiłam kawę która S mi przygotował

Zobacz załącznik 542799

po czym zaczęłam ziewać:) a kochany S poszedł do sklepu i przyniosł mi jeszcze lody czekoladowo wiśniowe (to tak dla równowagi z tym szczypiorkiem kartagina:p) i właśnie wcinam popijając je piwem bezalkoholowym...
biedny mój żołądek:p

Pożycz mi tego S. wyśle go po lody i odeślę z powrotem :-D
Mój miał byc o 20 w domu...

Zapo - mój się chyba nikomu jeszcze nie skarżył, ale widzę, jak na mnie patrzy...
Tak mi się z tym kawałem skojarzyło: sędzia pyta powódkę o przyczynę rozwodu, ale ta się nie odzywa. Więc dopytuje bił panią? No nie. Pił? Nie. Zdradzał? Nie wysoki sądzie. Ale jak on tydzień temu na mnie spojrzał ...

Zapo - okropne uczucie.... ;/ jak sobie z tym radzisz ja miałam zgage ale lekka a teraz jest tak silna że aż boli wręcz :/

Ja sobie nie radzę. Nie jem po prostu, a potem nadrabiam...

reklama
Do góry