reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
citrus umiesz piec? Ale ci dobrze ja mam do cukiernictwa dwie lewe ręce:/ Ja już po wizycie, wszystko w odpowiednim wątku. Co dziś nie domagam brak sił, głowa boli idę się w horyzontalnej walnąć

citrus ale z tym drożdżowym to trafiłaś w sedno:-) bo to jedyne ciacho, z którym mogę eksperymentować i być może cukry w kosmos nie polecą.
A takie domowej roboty-pychota. Ja na święta planuję dopiero upiec drożdżówkę bo wcześniej za bardzo by mnie kusiła:sorry2:

Kocham makaron z losiem i szpinakiem i mam zaplanowany na jutro bo ludzi duzo w domu :-D A to powrzucam do gara i prawie samo sie zrobi.A pyszne jest nieziemsko :-D Robi sie tez milo i przyjemnie.I juz sie doczekac nie moge....mmmmniam...

McDonalds...to byla pierwsza niemiecka praca,jaka znalazlam.Pracowalam 3 tygodnie.Od tamtej pory nie korzystalam z uslug...:-D Ale jezeli moge cos doradzic:zawsze bierzcie dany produkt "bez czegos".Na przykad cheesburgera bez cebuli czy bez musztardy.Wtedy bedziecie jesc swieze.To znaczy swiezo przygotowane...A ze sniadaniami-nawet jajka sa w 1,5l butlach :-D

Cytryn ja dzisiaj brokuly na parze z feta w sosie czosnkowym i prazonymi migdalami.Uwielbiam!

Aniaczek wysylam dzisiaj meza po czyste nowe gwozdzie.I zabieram sie za eksperymenty!Dzieki :-D:-D

Mdła...mnie żadne historie nie odstraszą,ja kocham fast-food:baffled: a że "bez czegoś" lepiej to wiem,bo koleżanka w kfc pracowała i też mówiła:-) co Wy z tymi gwoździami...chodzi o goździki?czy ja jakaś nie kumata jestem? mi wszedł ból w ramię i rwie:-( mój R, dziś do mnie mówi "czemu nic nie mówisz że Ci zupy nie słodzę,dopiero w pracy mi się przypomniało"...zupy mlecznej którą codziennie na śniadanie mi robi,kochany nawet o takich rzeczach myśli jak jest z dala ode mnie:-) :-)

Grubaski, moja męska połowa odebrała mi wyniki moczu i krwi. Krew idealna, za to w moczu bakterie i leukocyty, znaczy się - infekcja jakaś (tak jak myślałam, ostatnie dni to sikanie co osiem sekund). W poniedziałek wizyta, więc od teraz jeszcze bardziej zwiększam ilość wypijanych płynów, żeby cholerstwo wypłukać ;-)

reklama
nanu ja cię wcale nie chciałam rozśmieszyć! ja naprawdę wierzę w naszą forumowską siłę!!! po ciąży mam zamiar zejść jakieś 2 rozmiary! poza tym jak masz nie zlecieć jak od tygodnia wpierniczasz rzodkiewkę albo szczypiorek??:-D

tak napęczniałam po tych frytkach(cytryna pewnie byś mną potrząsnęła za takie niezdrowe żarło) że brokuły odpuściłam. czekają na kolację. może ten sos czos:-)nkowy....

Mdła ty się nie struj tymi gwoździami bo znów będziesz o pawiach pisać!!!:szok:

cytrynka witaj w klubie!!! działaj antybakteryjnie bo przy szwie to niebezpieczne!!! żurawina, cytryna, olej lniany... z resztą sama pewnie wiesz;-)

polecam dla dzieci grę FARMER- gramy z córą od 3 godzin i si znudzić nie możemy:happy: a zaraz będziemy szyć kołderkę polarową dla jej małpki-maskotki:-p

Do góry