reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
dzięki za wszystkie ciepłe słowa! nawet nie wiecie jak to pokrzepia!!!! dobrze że tu na forum wszystkie jesteście!!!:-)

daniela to życzę ci żeby synek "wyrósł" z alergii o ile to możliwe i powodzenia

aniaczek ty o tych gwoździach w jabłku serio??

nanu tak na co dzień tej naszej miłości nie widać ale w gestach może i faktycznie się objawia.
a kawał niezły!!!:szok:

Sembo babeczko i po co te łzy?? życie trzeba brać jakim jest i cieszyć się z tego co się ma!!!
ps. ładna sofa! ale skoro opinia eklerki przekonuje to dobrze że nie kupiłaś!:no:
&&&&&&&&&&& za wizytę

eklerka gwarantuję ci że dałabyś radę gdyby chodziło twoje dziecko!!! ja nie jestem z tych co chodzą po specjalistach i walczą o swoje, proszą o pomoc itp- życie mnie tego nauczyło...

Noelle cieszę się że czujesz się lepiej! ja mam z żebrami to samo!!!masakra:angry:

ALG jest więcej takich ludzi jak ja- wy wszystkie!! każda walczy jak może o swoje dzieciaczki:tak:
napisz mi jak robisz makaron z łososiem i szpinakiem?? ale mi ślinka leci!:happy2:

kora piękny synuś! wyobrażasz sobie że ja widziałam tak ładnie naszą martę na normalnym usg?? takie piękne i dokładne zbliżenie:)

Aisha mi lekarz powiedział że mam ograniczyć słodycze ale od czasu do czasu cosik mogę;-)

nanu ładna kiecka i nowa! ale z tym rozmiarem bym się zastanawiała bo po porodzie z pomocą cytryny zjedziesz do 38 I CO WTEDY??:-):tak:

Zapo mnie też krocze boli ale to chyba bardziej rwie od tego stanu zapalnego...:baffled:

a ja mam frytki i brokuł z pary:) ostatnie podrygi takiego żarcia przed porodem... tata przyjechał i zaangażował się w kuchni

Kasienkadg ja też przy każdym przekręcaniu w nocy się budzę plus siusiu około 3 razy.

Kartagina tak serio jem te jabłka, dam znać za tydzień czy coś dało, bardzo pozytywnie wypowiadają się ludzie na różnych forach, sama jestem ciekawa. Narobiłaś mi smaka na frytki i nie wiem czy do naszego halibuta nie przygotuje hmm.

no i ...zasnelo mi sie...
juz zupelnie stracilam kontrole nad wlasnym cialem;-)

kartagina ja juz nie wyrabiam z tymi zebrami....a co bedzie dalej????strach sie bac!!
chumrko nie wiem co to oznacza ale ja tez wpieprzam kiwi codziennie w sporej ilosci:-D

obiadem w koncu zajal sie maz...bo no ja zasnelam....a co robi to nie wiwm...

eee...zapomnialam co napisac jeszcze mialam

u mnie zapewne to to.bo morfologia wola o pomste do nieba!!!

wlasnie wszamalam dwa kiwi i czekam na placki po wegiersku:-)

a ja znów mam fazę na szczypiorek, na zmianę z rzodkiewką!

Ale zimno! nie wzięłam czapki i tak wymarzłam po drodze że szok!

Hmm... też bym coś zjadła. Na drugie śniadanie wsunęłam Activię z łyżką płatków owsianych i kromkę ciemnego chleba z jogurtem greckim, ale wciąż coś za mną chodzi, a do obiadu jeszcze ze dwie godziny... Ech, ech i ech. Wracam do lektury "W Sieci", ale wciąż was śledzę :cool2:

reklama
Do góry