• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2013 :):)

Dzień dobry baby;
produkujecie jakby wam za to płacili :-D

Mnie strasznie krocze boli, a wczoraj wieczorem jeszcze pachwina mnie rwała. Masakra.

Alg witaj w 8 miesiącu :tak:

Nanu fajna kiecka.

Sembo nieźle ci się z kanapą udało/nie udało :-D

reklama
WITAM 31 tydzień !!!!! ;)

Dzisiaj ciulowa noc miałam zasnełam dopiero po 2.30...ból nóg, takie ciepło mnie już dobijało ;( dobrze że syn ma drzemki po południowe to się z nim przespie jeszcze.

MIŁEGO DNIA

ja czekam na 38 ;p
dziś w planach pstrąg z patelni na obiad, ziemniaczki i sałata z ogórkiem
a potem zakupy wiosenne, muszę młodemu buty znaleźć bo pomijając okropny wiatr to całkiem ciepło, a jakie słońce do tego, ehhh

Witajcie,

Citrus jak dobrze, że ten czas leżenia szybko Ci mija, a co najważniejsze czujesz mniejsze skurcze. Też lubię bardzo ta zupkę z Hotrexu.

Kora piękne zdjęcie synka, już takie duże bobo.

Nanulika mi się bardzo podoba ta sukieneczka. Ładne i przyjemne kolory i fason też ok.

Chmurka84
ja też dziś myślę o rybce na obiad.

U mnie słoneczko za oknem, po prostu cudnie, mimo, że w pracy to buzia mi się uśmiecha!!!!

a ja nie mama pomyslu na obiad....i z braku tego pomyslu zjadlam drugie sniadanie:-) Więc teraz moze mnie olśni i cos na ten obiad wymyśle.....
Co dzisiaj u Was kuchnia serwuje?

Noelle - u mnie McDonald's :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: jedziemy zaraz po pracy do Katowic, do rodziców, więc nie robię dziś obiadu... za to mamy jakieś kupony do Maca, więc chyba się skuszę po drodze.... nie powiem, żebym nie miała smaka na wielkiego BigMaca (nie czuję, jak rymuję...?) :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry