reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

Kartagina kłaniam się nisko, jesteś strasznie dzielna,silna, kurcze brak słów, a co do cukrzycy- to poczekajmy, co powie lekarz- w razie czego zapraszam, nie masz super wysokich norm, może po prostu będziesz musiała zrezygnować ze słodyczy i tyle:tak:

reklama
hej babinki:)

przed 12 muszę wyjść na jazdę.... a jeszcze zupę chcę upichcić - no i ze sobą coś zrobić muszę!

miłego dnia - zajrzę po południu!!!!

cytrynka, czy znasz może fajny przepis na lekkostrawną zupę? po wczorajszych plackach ziemniaczanych i wzdęciach, dziś mam ochotę jeść tylko "lekko", a nie wiem już co nie powoduje wzdęć :-(

Cześć laseczki :)
Dwa dni i prawie 30 stron do nadrobienia i to tylko na głównym wątku. Kiedy pisałam że do maja nasmarujemy 3000 to się grubo pomyliłam bo w tym tempie to nie wiem czy w 5000 stron się wyrobimy :szok:;-)

Kartagina - szacunek dla Ciebie i Twojego :-) jesteście bardzo silnymi i wspaniałymi ludźmi, rzadko się takich spotyka;-)

Kora - Tomek jest cudny, gratuluję :)

Sembo dobrze że z kanapą się jednak nie udało :-p

Cytryna współczuje zaparć

Framama co tam z Twoim humorkiem, mam nadzieję, że będzie lepiej jak tylko zacznie się robić wiosennie;-)

Kaja cudnie, że bąbelki rosną i przybierają na wadze Cały czas trzymam za nie &&&&&&&&

Co do wstawania w nocy na siku to właśnie znowu mam ten etap, co najmniej 5 razy wstaję :szok: i żeby jeszcze było czym się wysikać, poleci kilka kropel i :szok: a żeby zasnąć muszę się tyle nawiercić:crazy:

Nanu trzymam &&&& za Twoje jazdy

Hmm... lekkostrawną powiadasz... Najbardziej lekkostrawny będzie najpewniej rosół. Albo zrobiony na bulionie krem z pomidorów, ale bez zabielania. Ewentualnie krem marchewkowy. Chyba, że chcesz naprawdę na szybko, to kup sobie to:

hortex_zupa_wiosenna.jpg Ale ma trochę kapusty, więc uwaga :) Żadnych konserwantów, sama mrożonka. Przepyszna.

Nanu, śliczna! A pastele znów modne na wiosnę!

dobry ;) mam mężą w domu :)))) łiiii zaraz jedziemy na zakupy a na 14:00 do lekarza. W planach na dziś mam skończenie Larcikowych literek, włosy i paznokie, a co :) wczoraj zrobiłam mój ostatni late czwartek, a jutro ostatnia późna sobota i lajtyyy w pracy już do końca ;))

Cytrynko dzięki, zatem wypróbuję mrożonkę:tak:

Nanu, fajna sukienka, ja też lubię pastele i nigdy nie patrzę czy są mode czy nie:-p!

Ostatnia edycja:
reklama
Uch, ja się zabieram za recenzję. A chce mi się... jak jasna cholera :-D :dry:
Cudnie, że za oknem piękne słonko i błękitne niebo, aż się tyłek raduje :-D Pies siedzi na łóżku i obserwuje świat za oknem... ech, tryb "filozof" mu się włączył. Chyba, że jest nadal zakochany w suczce golden retriever z pierwszego piętra... :-D

Do góry