Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Naprawdę niczym nie mogę się z nią podzielić... Powiedziałam, że wysłałam W. do apteki po jakieś tabletki, które mogłabym łykać w ciąży na mocz, to zrobiła mi awanturę, że się leczę na własną rękę i że jestem nieodpowiedzialna. Żałuję, że się w ogóle dowiedziała o szyjce, szpitalu i szwie, bo teraz mi za przeproszeniem "sra żarem" czterysta razy dziennie i niech tylko odezwę się przez telefon choć odrobinę leniwie, włącza jej się tryb "panika", że coś mi się dzieje. Ojciec zadzwonił i zapytał, jak ja mogę się zachowywać w taki sposób. No k**wa, normalnie. Zupełnie, jakbym była ubezwłasnowolniona i musiała się tłumaczyć z każdego pierdnięcia. Chryste, mieszkam 600 km od nich, a czuję ich oddech na plecach
Przestanę w ogóle mówić o czymkolwiek innym oprócz pogody.
Przytaknij im, a swoje zrob - w koncu oni moga sie tylko nagadac, bo mieszkaja za daleko, zeby cie odwiedzic i truc dupe;-)
!! Bo ja juz zaczynam z bólu chodzić po ścianach...