reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Dziękuję dziewczyny za wsparcie, myślałam, że tylko moja matka ma takie schizole :-D

Majówka, taaaak, najpierw myju myju, potem sik, a potem dopiero do kubeczka :-D

fiołkowa tak jest! my cię rozumiemy:happy:

citrus czasem ci zazdroszczę tych 600km!!!fakt że teraz mama mi dużo pomaga więc staram się przymykać oko i widzieć to że jednak jest kochana ale charakter strasznie trudny...mogłybyśmy się żreć na okrągło...ja myślę że dobrze zrobiłaś że W wysłałaś- apteka to nie tylko leki na receptę i niedozwolone w ciąży!!!!!!;-)

j-ulka- BALKONOWYCH!!:-)

noelle a leżenie wyżej na poduszkach ci nie pomaga? fakt że przy takich bólach pozycję zmienia się co 3 sekundy...współczuję bo wiem co czujesz. ja mam takie fazy- przechodzi po kilku dniach i znów...

Dzięki, jesteście kochane <3

Buuu, ja mam dziś jakiegoś doła ciążowego:no:
Położę Kubę spać i muszę obejrzeć coś z Jamesem Purefoyem:zawstydzona/y:

kartagina- dzielna z Ciebie kobieta, czasem czlowiek nie wie ile w nim sily dopoki z pewnymi sytuacjami nie musi sie sam zmierzyc... trzymam mocno kciuki za zdrowko twojego synka i oczywiscie za malenstwo by jak najdluzej bylo w brzuszku u mamusi

wiikki- super ze juz we wlasnym mieszkanku

fiolkowa- niestety ciezko niektorym facetom pojac co to znaczy byc te 40 tygodni w ciazy...

ardzesh, Kasienkadg- mi na skurcz lydek tez magnez pomagal, w tej ciazy mialam 2 razy skurcz, odkad biore czesciej magnez ani razu

kartagina, balkonowych- też może być:-D

no tak, właśnie mnie oświeciło! tym balonikiem to najpierw mi główkę powinni wysłać:-p

Ostatnia edycja:
kartagina troche mi przechodzi gdy leże na lewym boku...i tylko wtedy...bo mnie boli tylko prawa strona:dry:

kasienka fakt wanna tez jest ok...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry