Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Pomidorowa hmmmm...
Ja może jakiś makaron machnę, bo mi się nic nie chce
mam ochote się położyć znowu...
Ja może jakiś makaron machnę, bo mi się nic nie chce
mam ochote się położyć znowu...Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mam ochote się położyć znowu...
umówiłam się na 17 do dentysty...mam nadzieję, że PO nie będę znowu chodzić po ścianach.Hej dziewczyny
A moim zdaniem im więcej czasu minęło od porodu tym lżej go pamiętamy...
Jak po porodzie ktoś mnie pytał jak było to mówiłam: "masakra", "prze****.."
A dziś wszystkim powtarzam: "wyobrażasz sobie że będzie cholernie bolało i masakra? będzie jeszcze gorze!!"
zadowolona, wszystko cacy, rwa i pachwiny nawet zbytnio nie dokuczały, zaprowadziłam córe do szkoły i dooopa łażąc po tym śniegu ledwo wróciłam do domu, a szłam tiptopkami. Normalnie nogi odmówiły mi posłuszeństwa.
dzisiaj rano SAMA naprawiłam piec
tzn J. wyjeżdżając powiedział mi co i jak w razie W ale z moją ciążową sklerozą i totalnym odmóżdżeniem różnie to mogło być :-) dałam radę i jestem z siebie dumna
pierwszy poród to była planowana cc, bez skurczy itp atrakcji więc wogule nie wiem jak to jest, teraz mam nadzieję też na cc ale coś lekarz mówi że mam szanse na sn
wcale mi się to nie podoba. Jak znieczulali mnie do cc to już im stękałam że mają mnie zostawić
lekarz stwierdził że skupiam się na bólu to będzie bolało (znieczulenie), a po samej cc mówiłam do młodego że go pakuje skąd wyszedł i wracamy do domu
a mężowi że drugie adoptowane będzie, a tu proszę 8 mc leci i za 5-6 tyg mam nadzieję na dziecko
Gdyby ciaza trwala do 5 miesiecy to moze...ale kolejnych 9 miechow z nosem w porcelanie wole odlozyc na pozniej 

Uczciwie przedstawilam mojej mamie propozycje.I bylam z niej taka dumna-jak uslyszala o psie to sie tak wsciekla,powiedziala ze jak sie tak czlonkow rodziny traktuje to ona nie chce miec z takimi ludzmi nic wspolnego! Ja sie podpisuje rekami i nogami.Pies ani kot sam do mnie nie przyszedl i sie nie wprowadzil.Chcialam,przygarnelam-teraz jestesmy "na dobre i zle" razem.Nawet jak czasami mysle,ze przez nich osiwieje....
- pomidorowa i risotto - tzn. dla mnie, bo J. ma placki ziemniaczane z gulaszem z wczoraj, a dzisiaj wróci bardzo póxno bo sie z kumplem jakimś umówił i pewnie w stanie lekko nietrzeźwym... 

jadę dzisiaj kupić ręcznik i jedna koszulę dla mnie....hej laseczki (Zapo, jakie słoniatka????;-)
robiłyscie juz GBS? bo na stronce szpitala napisane ze obowiazkowy wynik, a ja nie miałam robionego... musze w poniedziałek na wizycie ginkę zaczepić....
miłego dnia![]()