Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
w moich okolicach znaleźli psa który od kilku dni był przywiązany w środku lasu do drzewa...co gorsza miał kaganiec na pysku,więc żadnych szans żeby się obronić czy uwolnić,najgorsze jest to że pies rasowy,szelki obroża,kaganiec porządne,więc raczej z "normalnego" domu,też na fb udostępniamy zdjęcie że może ktoś rozpozna psa i trafimy na bestie-właściciela

I nie straszcie się znów opowieściami poporodowymi, bo niektóre z nas są bardzo wrażliwe.
Ja moje cc wspominam bardzo dobrze, żadnych komplikacji na szczęście.
Zapo - słyszałam, że oxy podaje się też przed planowaną cesarką, żeby dziecko poczuło, że coś się zaczyna dziać i nie "wydzierać" go nagle z bezpiecznego gniazdka.
Ja sama miałam kilka godzin oxy przed cc, no ale moje nie było planowane.
Mnie przeraża to, o czym piszecie, bo jeszcze nigdy nie rodziłam. I niestety, czytanie o tym nie jest przyjemne, w żadnym razie ;-)
aaaaaa GIGA pająk w sypialni,musiał wejść z ogroduniestety trzeba było go zabić choć nigdy na to nie pozwalam,ale bałam się że ucieknie pod łóżko:-(
ja wcale nie krzyczałam...wstydziłam się,jak przychodził skurcz to odmawiałam paciorek![]()

Zapo - jak miałaś początkowo prawidłowo postępujący poród, to oksytocyna sama się wydzielała w organiźmie;-)