hej Babuszki 
ja tez smigam w ciuchach sprzed ciązy...wprawdzie ciut w pasie przyciasne, ale da sie przezyc
dzis zaliczona wizyta u okulisty....pierwqsza i ostatnia (hurrraaaaa!!!!!!!)....badanie okropniaste, az nie moglam patrzec jak męczyli te moje dzieciaki. Takze jestem mega happy, ze wszystko dobrze i juz wiecej tam jezdzic nie trzeba
zaliczony rowniez MOPR....papiery na becikowe zlozone i na zasilki rodzinne tez
musialam wykorzystac dzien kiedy moj małż ma dzien urlopu
i wszedzie wzbudzamy sensacje...ojej blizniaki....ojej dziewczynka i ch;lopczyk...ojej....jak fajnie...ojej....az mi sie niedobrze robi
ekleerka-rusz sie wreszcie, bo jakos zablokowalas reszte...wszystkie czekaja
Drogie Mamusie pierwszysch dzieciakow-czytam, ze radzicie sobie swietnie, mimo wczesniejszych obaw. Jestem pewna, ze tak bedzie dalej
milego dnia....u nas upałyyyyy
citrus-gratulacje zakupu. Aby sie dobrze spisywal. To teraz juz mozecie ruszac bryka na spacerki
aha...jeszcze przypomnialam. Moje dzieciaki przekochane...daja mamie sie wyspac
. Teraz jestem bardziej wypoczeta i zrelaksowana niz przy Ani. Wtedy pierwsze miesiace wspominam koszmarnie....zwlaszcza kolki. Teraz pora marudzenia jest wieczorem ok.19-20, a potem spia spokojnie...oczywiscie z pobudkami na jedzenie. W dzien tez jest ok...takze aby tak dalej
A czas mija strasznie szybko...jutro 5tyg...jeszcze troche i beda 2 miesiace itddddd
ja tez smigam w ciuchach sprzed ciązy...wprawdzie ciut w pasie przyciasne, ale da sie przezyc
dzis zaliczona wizyta u okulisty....pierwqsza i ostatnia (hurrraaaaa!!!!!!!)....badanie okropniaste, az nie moglam patrzec jak męczyli te moje dzieciaki. Takze jestem mega happy, ze wszystko dobrze i juz wiecej tam jezdzic nie trzeba
zaliczony rowniez MOPR....papiery na becikowe zlozone i na zasilki rodzinne tez
musialam wykorzystac dzien kiedy moj małż ma dzien urlopu
i wszedzie wzbudzamy sensacje...ojej blizniaki....ojej dziewczynka i ch;lopczyk...ojej....jak fajnie...ojej....az mi sie niedobrze robi
ekleerka-rusz sie wreszcie, bo jakos zablokowalas reszte...wszystkie czekaja
Drogie Mamusie pierwszysch dzieciakow-czytam, ze radzicie sobie swietnie, mimo wczesniejszych obaw. Jestem pewna, ze tak bedzie dalej
milego dnia....u nas upałyyyyy
citrus-gratulacje zakupu. Aby sie dobrze spisywal. To teraz juz mozecie ruszac bryka na spacerki
aha...jeszcze przypomnialam. Moje dzieciaki przekochane...daja mamie sie wyspac
A czas mija strasznie szybko...jutro 5tyg...jeszcze troche i beda 2 miesiace itddddd
Ostatnia edycja:
.
.