Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Z tego co pamiętam, to masz medelkę mini electric?! Ja jestem mega niezadowolona z tego laktatora, tak jak u Ciebie - prawie wcale mi nie odciągałRęcznie było szybciej, więcej i ciszej ;-) (bo jak dla mnie to on głośny był..) Z tym, że ja go nie kupiłam w sklepie, a od laski na aukcji, która go używała niby tylko chwilę. Więc myślałam, że może był już wyeksploatowany na maxa.... a tylko w opisie babka napisała, że chwilę go używała i się poddała z laktacją. A jak piszesz, że i Tobie tak działa, to może jednak ten model jest do pupy
![]()
Stwierdzam, że ja to jednak jestem blondynka na maksa.
Dałam medelę mężowemu, żeby oblukał o co biega. Ten popatrzył. Wziął do rąk zasilacz i mnie wyśmiał, bo...
mój laktator działa na baterie, a ten zasilacz jest do ładowania akumulatorków. A ja "intelygentnie" usiłowałam na nim odciągać

Na bateriach idzie jak burza :-)
Uświadomiłam sobie, że NIGY nie widziałam karmiącego hipciaZapo jak masz braki mleka to chętnie prześlę pocztą mój nadmiar!!! ja jestem mleczna jak hipopotam!!!!
!

Laski są jakieś normy przyrostu niemowląt? Bo Ptysia 500 gram w 2 tygodnie przybrała, a wasze po 1 kg. W szoku jestem, że taka różnica...
Cytryna będzie dobrze!!!

Tylko zastanawiam się, co ja zrobie z taką ilością tego likieru, bo wiadomo - ja raczej nie mogę
?