• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2015

reklama
Beatko ale przecież cały czas leże :(
Tylko dziś stwierdziłam ze chociaż spróbuję coś porobić.... Na siedząco obralam ziemniaki na obiad, schabowego rozbilam, no generalnie przygotowałam wszystko do obiadu.
I zrobiłam sernik na zimno.... Tzn moja praca ograniczyła się tylko do wlania mleka, dosypania proszku z paczki i potem wyłożenie na herbatniki na blaszki... I po 2h pokroilam ananasa.... Tyle... Galaretka juz nawet nie zdążyłam zalać tego...Czy to az tak dużo? :(

No jak napisałaś, że pochojrakowałaś to myślałam o czymś cięższym,,, a co mówi Twój lekarz na temat leżenia? każe leżeć non stop czy możesz coś robić?

Jeden każe leżeć, wstawać tylko na posiłki i do łazienki co by zrobić obok siebie... A drugi kazał się oszczędzać nie dźwigać, polegiwac ale nie koniecznie ciągle leżeć...
A napisałam że pochojrakowalam, bo dawno już tyle nie zrobiłam ;)

reklama
Ja też że za dużo ostatnio robię sprzątanie gotowanie zakupy i dziś wszystko od popołudnia leze bo czuje kręgosłup, pachwiny i trochę brzuch na wysokości nerek
Czarnulka odpoczywaj !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry