Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Beatko ale przecież cały czas leże
Tylko dziś stwierdziłam ze chociaż spróbuję coś porobić.... Na siedząco obralam ziemniaki na obiad, schabowego rozbilam, no generalnie przygotowałam wszystko do obiadu.
I zrobiłam sernik na zimno.... Tzn moja praca ograniczyła się tylko do wlania mleka, dosypania proszku z paczki i potem wyłożenie na herbatniki na blaszki... I po 2h pokroilam ananasa.... Tyle... Galaretka juz nawet nie zdążyłam zalać tego...Czy to az tak dużo?
Jeden każe leżeć, wstawać tylko na posiłki i do łazienki co by zrobić obok siebie... A drugi kazał się oszczędzać nie dźwigać, polegiwac ale nie koniecznie ciągle leżeć...
A napisałam że pochojrakowalam, bo dawno już tyle nie zrobiłam
Ja też że za dużo ostatnio robię sprzątanie gotowanie zakupy i dziś wszystko od popołudnia leze bo czuje kręgosłup, pachwiny i trochę brzuch na wysokości nerek
Czarnulka odpoczywaj !