Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Po wizycie wszystko jak najlepiej! Maluch ma 180gram, dalej jest chłopczykiem, gin chciał go lekko zmusić do aktywności żebym poczuła jak to jest z tym jego kopaniem, ale leniuszek nie chciał kopnąć mamy Wg gina pewnie czuję, ale nie wiem jeszcze, że to dziecko Powoli mam odstawiać duphaston, dał skierowanie na wyniki w tym tsh i toxo chce sprawdzić, następna wizyta 5 stycznia (połówkowe).
U nas też cokolwiek by się z psem nie działo to jest ogromny stres za każdym razem - strasznie się kocha tego dziada Jak ją usypiali do głupiego prześwietlenia to mi łzy kapały tak mi jej szkoda było... Nie chcę myśleć nawet jak się przeżywa z dzieckiem później
ja wizytę mam dzisiaj i denerwuję się, ze względu na bóle i twardnienia brzucha, które się pojawiają, a które w pierwszej ciąży były symptomami skracania się szyjki...
ania u mnie takie twardnienie + bóle jak na okres powodowały skracanie się szyjki, dlatego miałam pessar, leżałam plackiem i brałam fenoterol. Teraz niestety fenoterol wycofali... a szkoda, bo gdyby nie on, urodziłabym w 6 miesiącu...
mitaginka kiedy wycofali fenoterol? w zeszły piątek rozmawiałam z ginekologiem, m.in. była mowa o fenoterolu i u nas w szpitalu go stosują ... nic nie mówił, że wycofano ten lek
Chyba że mówił o jakimś zamienniku, teraz już sama zwątpiłam...