reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Kurcze wiem że dziewczynom udało się też utrzymać ciążę z progesteronem na poziomie 8.ale tak jak np MamaR była na duphastonie więc w rzeczywistości był on wyższy.zerknęłam sobie na Twoje wcześniejsze wpisy i widziałam że wcześniej miałaś progesteron 10 więc w zasadzie z porównaniem do wcześniejszego wyniku to nie duża różnica patrząc na to że wydziela się skokowo.nie chce też robić Ci złudnych nadziei.tak naprawdę kolejne badanie powie czy ten progesteron odbije od wzrostu bety czy spadnie :( więc pozostaje jedynie czekać.ewentualnie jak masz możliwość zbadać jutro jeszcze raz.mam wrażenie że jednak u Ciebie ta beta rośnie bo test jest ciemniejszy ale też wiadomo jest innej firmy więc różnie to może być.dobrze że poszłaś na tą betę wczoraj bo jeśli to biochem to też dobrze go wyłapać.miałaś kiedyś problem z niedomogą lutealną ?
W pierwszej ciąży miałam progesteron książkowy, jednak jakoś koło 14 tyg dostałam niewielkiego plamienia to wtedy miałam przepisaną luteinę, ale na krótko

reklama
U mnie dzisiaj 3dpo i bolą piersi. Was też tak szybko bolą? Miałam kiedyś problem z wysoką prolaktyną, zastanawiam się, czy ten ból może mieć z nią związek…
Od pewnego czasu tak, kiedyś w ogóle mnie nie bolały teraz w niektórych cyklach tak mam. A prolaktyne oznaczałam w zeszłym miesiącu i wynik miałam prawidłowy.

Zrobiłam wczoraj tą betę, ale wyniku dalej nie ma. Obawiam się, że będzie dopiero jutro, przez to że dziś święto. Nigdy nie miałam takiej akcji. Ale za to zrobiłam test przed chwilą, innej firmy niż wczoraj
Ojaa, konkretna kreska 😍 Ale Maj się pięknie zaczął 🥰
W końcu w tym miesiącu jest Dzień Mamy, więc myślę, ze to będzie też owocny miesiąc ❤️

Mnie tak samo nigdy przed okresem nie bolą. W ciąży nie wiem, bo nigdy nie byłam 🙆‍♀️ domowe laboratorium polecam również, ale robić dwa razy dziennie, gdybym tego nie zrobiła prawdopodobnie przegapiłabym pik, bo sytuacja zmieniała się dosłownie co kilka godzin, więc polecam robić popołudniu i potem późnym wieczorem.
Ja robiłam sobie 3 razy dziennie i racja, pik łatwo przegapić. Dwa ostatnie cykle wyłapałam go popołudniu ok. 14.

reklama
Do góry