koko.sanka
Fanka BB :)
Nie wiem, czy sam ibs, ale problemy jelitowe podobno już takIbs utrudnia zajście w ciążę?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem, czy sam ibs, ale problemy jelitowe podobno już takIbs utrudnia zajście w ciążę?
Ooo proszę, u mnie cały czas jakieś problemy z jelitami.Nie wiem, czy sam ibs, ale problemy jelitowe podobno już tak![]()
O dzięki! Bardzo interesujące!Byłam pod opieką dietetyk klinicznej, która miała przygotować nas do ciąży/znaleźć przyczynę niepłodności. Wykryła u mnie IBS, kandydozę, a dodatkowo miałam problem z pasożytami. Suplementuję probiotyki, ale czytałam, że przy ibs maślan sodu też jest pomocny, dlatego postanowiłam spróbować. Dodatkowo wyskoczył mi ten filmik:
![]()
633 tys. wyświetleń · 5,9 tys. reakcji | Wszyscy rzucili się na probiotyki... a zapomnieli o czymś znacznie ważniejszym. Więcej na temat jelit znajdziecie na naszym blogu http://motywatordietetyczny.pl/ | Motywator Dietetyczny
Wszyscy rzucili się na probiotyki... a zapomnieli o czymś znacznie ważniejszym. Więcej na temat jelit znajdziecie na naszym blogu http://motywatordietetyczny.pl/.www.facebook.com
A macie jakieś sprawdzone info, co pomaga naturalnie podnieść poziom progesteronu? Bo u mnie z tym jest ewidentny problem i tak sobie myślę, że teraz może po prostu sam ten duphaston nie dał rady :/
Możesz zrobić mieszankę ziołową z przywrotnika, pokrzywy i krwawnika.
Duphaston ma ogólnie bardzo niskie dawki progesteronu i nie wychodzi w badaniach krwi.moze poproś następnym razem o jakiś mocniejszy progesteron tak żebyś mogła zbadać realny poziom we krwi po suplementacji ?A macie jakieś sprawdzone info, co pomaga naturalnie podnieść poziom progesteronu? Bo u mnie z tym jest ewidentny problem i tak sobie myślę, że teraz może po prostu sam ten duphaston nie dał rady :/
Właśnie o tym czytałam, spróbujęMożesz zrobić mieszankę ziołową z przywrotnika, pokrzywy i krwawnika.
A macie jakieś sprawdzone info, co pomaga naturalnie podnieść poziom progesteronu? Bo u mnie z tym jest ewidentny problem i tak sobie myślę, że teraz może po prostu sam ten duphaston nie dał rady :/