xewee
Moderator
Przyrasta dobrzeu mnie dzisiejsza beta 80.20w piatek bylo 12.20, zrobie jeszcze w srode przyrost taki 2 dniowy
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przyrasta dobrzeu mnie dzisiejsza beta 80.20w piatek bylo 12.20, zrobie jeszcze w srode przyrost taki 2 dniowy
![]()
Ja córę urodziłam jak miałam 21 lat. Może za wcześnie może nie. Fakt są rzeczy które mnie ominęłam ale wcale tego nie żałuję. Mamy z mężem raz w roku krótki wyjazd bez dziecka ale po prostu czasami jest to też potrzebne. A teraz jak już jest to 30 lat na karku i wiem ze teraz jest czas na drugie po prostu nie jest mi to dane.Ja sama po sobie mogę powiedzieć, że tak od 35 roku życia jestem najbardziej gotowa na dziecko, mam pokłady cierpliwości, wiedzę...ja też jestem domatorem, dla mnie najlepszy czas to ten z rodzinką pod kocem z popcornem i fajnym filmem, nie mam parcia totalnie na samotne wyjazdy, no tak mam i to też pewnie swoje robi.
Nigdy mnie nie ciągnęło na imprezy itd, mimo że miałam pierwsze dziecko mając 20 lat, to wiem, że zdecydowanie za wcześnie w moim przypadku.
Wiadomo, że każdy ma inaczej, inne oczekiwania od życia i plany, ważne abyśmy były szczęśliwe w tym co wybierzemy i jak żyjemy![]()
Gratulacje i powodzenia!!!u mnie dzisiejsza beta 80.20w piatek bylo 12.20, zrobie jeszcze w srode przyrost taki 2 dniowy
![]()
Ja się już zglaszalam, że jak się nikt nie znajdzie, to mogę założyć, choć wiem, że były kolejkiKto zakłada wątek czerwcowy ?
Spokojnie ja nie chce
No tak, wiedziałam, że na w