To spróbuje na noc psikac. Oby pomogło!Ja robie inhalatorem z roztworu hipertonicznego z soli fizjologicznej.
reklama
sylwia.ka
Fanka BB :)
Tez mialam straszna noc... budzilam sie ciagle.. mala szalala do pozna w nocy! ale pomaga kolysanie na boki i zasypia tylko zanim zasnela to chyba ja wczesniej padlam... naciagnelam sobie troszke brzuch i jeszcze dodatkowy bol... :/ zwariowac idzie... na dodatek tylko na lewym boku moge spac wiec to juz tragedia :/
kameleonleon
U mnie znowu noc z boku na bok.... jak tak bedzie przez kolejne 6 tyg to odzaleje.... zgaga meczy oddychac trudno.... oszalec idzie... ale 34 tydz rozpoczety, wszedzie pisza że właściwie po tym tygodniu można odetchnąć bo dzidziuś jest już na tyle dojrzały 
wiem co to znaczy. Tez jak się położę to nogi dają znać o sobie. Masakryczne uczuciea ja po dwóch nieprzespanych nocach dziś spałam w miarę dobrze. Chyba mam zespół niespokojnych nóg. Nie mogę przez nie zasnąć.
sylwia.ka
Jak to sie objawia? bo ja tego nie moge pojac
Malutka466
Dzień dobry w niedzielę!
Pogoda średnia, ja wstałam po 10 ale przez Kubę zasnęłam dopiero po 2 w nocy. Mąż odsypia nockę, a ja buszuję po Internecie.
Współczuje nieprzespanych nocek i zespołu niespokojnych nóg... Położna mówiła, że jak ktoś na to cierpi, to dla niego ZZO będzie dramatem. Ile w tym prawdy nie wiem.
Pogoda średnia, ja wstałam po 10 ale przez Kubę zasnęłam dopiero po 2 w nocy. Mąż odsypia nockę, a ja buszuję po Internecie.
Współczuje nieprzespanych nocek i zespołu niespokojnych nóg... Położna mówiła, że jak ktoś na to cierpi, to dla niego ZZO będzie dramatem. Ile w tym prawdy nie wiem.
reklama
Ja się nawet nie nastawiam na ZZO. Jak zobaczyłam jak to się podaje to podziękowałam i powiedziałam swojemu, że jakby mi coś odwalilo i jednak bym się zdecydowala to ma mi kategorycznie zabronić 
Sylwia.ka nie wiem jak dokładnie to opisać, ale takie ciężkie a puste nogi... łydki
Sylwia.ka nie wiem jak dokładnie to opisać, ale takie ciężkie a puste nogi... łydki