reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe Mamy 2016

A ja dzis u mamy zostałam oddelegowana do robienia obiadu a dzieci babcie wyciągnęły na plac zabaw. Ja we wtorek mam wizytę ciekawe jak moja mala jest ulozona bo w 30 tygodniu byla tak lekko na ukos.

reklama
Tirli mój Mały cały czas główkowe poprzeczne ćwiczy ;/ raz z lewej, raz z prawej. Jak panu pasuje :) Ale u Ciebie to czas najwyższy na główkowe. Zazdroszczę tego 34 tygodnia już.

O dziewczyny ja leżę przy córce jutro lekarz ręce opadają dziecko 3 dni w przedszkolu i zaś chora normalnie masakra :( leniwa niedziela.

13x13 ja łykam rutinoscorbin. Mam cały czas katar i to taki zatok owy i mi się zatyka wszystko. Rano się budzę ze strupami w nosie.

Ja muszę też poleżeć, bo coś mnie boli krzyż. Pogoda nie sprzyja spacerom. Ale na chwile będzie trzeba wyjść się dotlenić.

Hej, u nas w krakowie dzis pogoda nie nastraja do działania. Szaro-buro, od południa w mieszkaniu swiece swiatło, zeby nie byc tak senna. Za to moj malec w brzuchu ma imprezke, mały kangurek z niego. Trzy dnintemu był ustawiony glowka w dol, ale teraz to juz chyba znowu sie przekecil w poprzek.

Ja nie wiem jak moj maly jest obrycony bo czuje i na dole i na gorze. Pogoda tez szaro buro ale ja i tak bym nie wyszla bo z cora siedze w domku wiec dla mnie to i lepiej ze taka pogoda bo chociaz nie jest jakos smutno ze trzeba siedziec w domu .Za dwa miesiace juz bedziemy w 4:) kiedy to przelecialo :o

Mój jest ułożony główkowo i często głowę ma lekko po lewej stronie. Więc jak leżę na lewym boku to nie za bardzo mu się to podoba. Poza tym jak ma czasie to też czuje juz z jednej strony a czkawke ma o tych samych porach często. Nogami jeździ pi żebrach tak czasem boli. Kuba tak mnie nie kopał po żebrach a też był aktywny w brzuchu.

Patrzałam na prognozę i oby się sprawdziła, bo od świat ma być cieplej i utrzyma się tak w kwietniu.

Niestety taka znieczulica teraz panuje, właśnie głównie wśród młodych, z reszta nie tylko...
GosiaLew prawidłowo zrobiła Twoja koleżanka. Tez bym nie zeszła i tez bym naskoczyla. A niechby się tylko coś odezwała :D
13x13 rozumiem o czym mówisz, że mózg matki ułomny. Jak jest mała to chce chwile dla siebie, ale jak już ja mam to nie wiem co począć ze sobą ;)
U nas już ułożenie glowkowe i moje żebra mają chwilami dość.
dzisiaj rosołek na obiad jak pewnie u większości Polaków ;)

Edytaaaaa bylam pewna ze dzis sb! i tak mysle jutro zrobie rosolek bo mam kosc... heh.. a teraz zrobilismy gar bigosu wiec juz nie mam nawet w czym zrobic :/ no nic.. zamroze miesko na inne czasy ;)

a tu w UK wcale nie lepiej a mowia ze tu predzej ustepuja.. nic bardziej mylnego. Jechalam ostatnio autobusem i nikt nie wstal... malo tego jedna kobieta miala zmeczone reklamowki!! no ale ze brzuch juz troszke jest to nie mialam nawet checi sie przeciskac... a stalam obok niej a ona nic... ale ja to ogolnie mam nerwy na tych ludzi tutaj... stalam sie bardzo antyspoleczna odkad jestem w uk :/

moja mala od 22tc ma wpisane ze glowka w dol... 5.04 mam kolejne usg to sie okaze jak tam dalej jest... ale czuje ja wszedzie i ciagle... moze jakis ukryty blizniak?! haha ...

reklama
Haha, ukryty bliźniak, to tez by pasowalo do akcji mojego maluszka. Raz nawet mialam sen ze sie okazalo ze mam w brzuchu nie jedno dziecko a pięcioraczki, zaraz poźniej obudziłam się bo mały tak zapalczywie kopał.

Co do komunikacji, to ja juz od lat mam zasadę... nie siadam wcale to i nie narazam sie na ataki, takie jak przezyla kolezanka Gosi...oczywiscie w ciazy bym usiadla, bo bezpieczniej tak podrózowac.

Do góry