reklama

Majowe Mamy 2016

Ja dzisiaj pospalam do 9.30, ale zasnelam kolo 2 w nocy plus oczywiscie zaliczylam kilka pobudek na toalete. Pojechalam zrobic badania, odwiedzilam biblioteke i apteke, teraz odpoczywam w domku, a za godzinke lece do szkoly rodzenia na kolejny wyklad + dodatkowo masaz. Musialam sobie wykupic, bo juz od kilku tygodni sobie nie radze z bolem kregoslupa.

reklama
Maui, to super, że maleństwo już główką w dół :) Czuję, że w kwietniu otworzysz stawkę, jeżeli chodzi o nas, tutaj na forum ;)

A jutro jedna z dziewczyn z grupy na Facebooku będzie miała prawdopodobnie cesarkę z uwagi na konflikt serologiczny. To już będzie druga mama z tej grupy.

A konflikt to podstawa do cesarki? Ja myślałam, że nie.

Jeśli konflikt się zrealizuje to wtedy tak. Jak wyjdą przeciwciała w badaniu, bo wtedy organizm matki zwalcza ciążę jako ciało obce.
Ja mam konfllikt serologiczny ale nie zrealizowany wiec u mnie jest ok.

Dzisiaj sobie pojeździłam trochę. Rano odwiozłam Kubę do przedszkola a potem na badania. Po badaniach na ploty do koleżanek z pracy a potem jeszcze parę spraw załatwić i kupiłam sobie buty na wiosnę na teraz, bo w domu tylko baleriny mam i obcasy.

Mam godzinkę dla siebie i potem znowu w trasę po syna do przedszkola.

A mi się nie ciągnie teraz, bo jakoś w miarę się czuję i tak jakoś dużo mam do robienia. Zostało mi 7-6 tygodni, chyba, że przenoszę w co wątpię.

reklama
ludzie dziewczyny ale naprodukowalyscie. 30 stron przez 4 dni.
ja sie ostatnio kiepsko czuje. nie moge zbyt chodzic bo mi zaraz brzuch twardnieje i ciagnie do dolu. czy to normalne?
skonczylam dzis antybiotyk i czekam na wizyte 4 kwietnia. mam nadzieje ze wszystko bedzie ok

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry