Madzia raz na kiedy fast food nie zaszkodzi

nie ma się co przejmować, gorzej jakbyś codziennie tylko to jadła
Ja tam nie umiem mac'owi od czasu do czasu odmówić, zwłaszcza że mam apke na tel i podgląd do kuponów
Sylwiaal bardzo ładny szlafroczek
Podziwiam dziewczyny, które śpią przy otwartym oknie.. ja ostatnio przypadkiem rozczelnione na noc zostawiłam i rano wstałam z katarem

u mnie raczej prędzej mąż otworzyłby do spania okno niż ja.. jemu wiecznie gorąco, śpi w samej koszulce i gaciach i przeważnie połowa (jak nie cały) ciała na kołdrze zamiast pod nią, za to ja obatulona od góry do dołu i w piżamie z długimi rękawami/nogawkami
Podołałam dzisiaj pomyć wszystkie podłogi i teraz odczuwam intensywny ból pleców.. odsuwanie tych wszystkich kanap i lżejszych komód to już chyba było za dużo.. oj coś czuję, że mężowi nie dam spokoju dopóki mnie porządnie nie wymasuje

na dodatek chyba mnie trochę przewiało, bo żeby szybciej podłogi mi schły to sobie okna na oścież pootwierałam i kichanie mnie teraz męczy.. ech ;/
Któraś z Was pytała o bank krwi pępowinej.. to u nas na SR była przedstawicielka Polskiego Banku Komórek Macierzystych i położna z SR mówiła nam jeszcze o Progenis (mają nieco tańsze pakiety od PBKM)