reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
O, mój brzuch nigdy aż tak się nie kręcił. Też myślę, że to przez łożysko na przedniej ścianie.
Ciuchów po ciąży nie zamierzam kupować. U mnie to będzie gdzieś koniec maja/początek czerwca. A jak nieco wcześniej, mam luźny płaszcz, na pasek zawiązywany tylko, do tego jakieś legginsy i luźna tunika i wio...

Idę robić obiad. U mnie dziś ciecierzyca w pomidorach z mlekiem kokosowym. Wegetariańsko, bo to post. Mam nadzieję, że teściom będzie smakować. A jak nie, to trudno. Nie dam rady stać tyle przy garach, żeby dla wszystkich usmażyć rybę np.

Martwię się o mojego męża. Nadal mówi, że źle się czuje. nadal boli go serce i mówi, że ma mrowienie w lewej ręce od wczoraj. I mu słabo jest.

Mój mąż to jest boski.
Po pracy miał kupić mleko modyfikowane dla dziecka i co kupił 2 paczki pieluch, gdzie mamy w domu 2 opakowania i jeszcze z tesco mają przywieźć całe pudło.
Ale co moja wina, bo ja telefonu nie odebrałam :-) :) śmiać mi się chce

Mój tak samo szaleje :) albo potrafi się z jednej strony wypiąć i tak zostać.
Dzisiaj tez jakoś szaleje, mimo że chodzę sporo po domu. Teraz też mi się wypina z prawej strony aż po żebra. Ciągle na pęcherzu siedzi i nogi pod żebrami, trochę to boli.

Ja pranie ciuszków zrobię po świętach. Dzisiaj czeka mnie jeszcze zwykłe prasowanie i pranie.

Ja właśnie zjadłam krem z pomidorów, bo miałam straszną ochotę a akurat miałam rosół ugotowany.

No malec daje popalić, ale skoro w ciągu 3 tygodni 3 razy zmienia pozycję o 180 stopni to widać tego efekty:laugh2: Łozysko mam na tylnej ścianie no i nie udało mi się zgromadzić tłuszczyku na brzuszku.

Ale co dziecko to temperament... moja mama mówi, ze ja się tak wierciłam a moja młodsza siostra siedziala jak myszka. Teraz to ja jestem ta spokojniejsza, a ją roznosi energia:happy2:

reklama
Jasmina88 jestem teraz 31t 1d i zastanawiam się czy Mały będzie jeszcze mocniej szalał, czy to juz apogeum. Co do mojego brzucha "jak u małpki" to nawet pytałam lekarki o te włoski, bo pojawiły się w ciązy, ale powiedziala ze to częste i powinny zniknąc po ciązy. Mam taką nadzieję :errr:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry