reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Ania_Beata na ip ekg robią zazwyczaj odrazu więc nie czeka się tak długo, a lepiej sprawdzić. Często takie objawy nie są na szczęście groźne, tylko daje o sobie znać kręgosłup lub refluks nawet.

U mnie babka kończy się piec, warzywka na sałatkę ugotowane, córka jajka obiera a ja odpoczywam chwile, żeby zaraz moc dalej pracować.
Ania_Beata dziewczyny chyba mają rację, lepiej to sprawdzić. Przynajmniej będziecie wiedzieć co i jak

Co do babki to jestem u mamy zaglądam pod pazlotko a tam takie cudo ! Nie mogłam przejść obojętnie i musiałam skosztować !! (Chyba mama się nie obrazi :D )

Załączniki

• 1458918470154.jpg
    1458918470154.jpg
    106,9 KB · Wyświetleń: 89
My wlasnie zaliczylismy spowiedz i jestesmy w drodze do rodzicow. U nas co swieta to u jednych i drugich rodzicow wiec nic nie robimy :D przyjezdzamy na gotowe :)

Dziewczyny, nie bede miala czasu wchodzic na forum przez Swieta, wiec juz teraz chce Wam zyczyc duzo spokoju, radosci i braku dolegliwosci :* coby nic sie zadnej nie dzialo przez ten okres czasu.

Za rok o tej porze bedziemy pewnie szykowac koszyki dla bobasow :)

u nas bezciastowo.. ja mam lewe rece do pieczenia a poza tym jakos nie mam checi...

salatka sie robi..
zurek w proszku.. ;)
no prawie swiatecznie haha ;)
tylko szynki mi brakuje :(

reklama
Ja raz zrobiłam ciasto a tak to nigdy nie było okazji , ale niedługo się będę wykazywać swoimi zdolnościami , ogólnie Lubie gotować i eksperymentować :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry