Po ilości stron do przeczytania widać, że już po świętach

Gosia ja na szczęście mam złotą teściową jak widać -wpada z katalogiem, przyjmuje zamówienie i tyle hehe a jak coś mi nie pasuje nasyłam M. On wyjaśnia wszystko bez taktu i grzeczności i sprawa załatwiona
Szyszunia Mi gardło wyleczyło tantum verde, syrop z cebuli czosnku i miodu, i miałam takie coś czerwone do płukania -może i nie można ale 2 razy i mi przeszło i stwierdziłam że lepiej 2 razy przepłukać niż później się bujać z antybiotykiem.
Jasmina zdąży -ma jeszcze miejsce. Mi się w tamten czwartek obróciła glową w dół dopiero a czytałam że i później jest to możliwe.
Nie wypowiadam się na temat żywienia malutkich dzieci bo zostanę ukamienowana.
Teraz órka pije tylko wodę -bo tak ma wcale jej tego nie uczyłam więc żaden to sukces wychowawczy. Jest na tyle mądra, że wie że musi jeść każdy posiłek czy lubi czy nie i czasem słyszę "prawie się porzygałam tą zupą w przedszkolu ale zjadłam".
Nie znoszę tekstów
-jak zglodnieje to zje (bo zje tylko 4 razy tyle)
-to chociaż niech bułkę z dżemem zje niż nic
Ble ble
Wszystkich lekarzy zlataliśmy bo brzuch boli -brzuch bolał bo w przedszkolu nie jadła a s domu najlepiej od 17 do 19 ciągle.
Więc od tamtej pory jest terror żywieniowy -bóle brzucha ustały a dziecko też zrozumiało że jednak trzeba jeść.
Maszynki jeśli używam to męskie -te dla bab to przereklamowana ściema. Ja na szczęście po laserze jestem ale jak trzeba to ogarniam się maszynką. Zresztą zawsze mówię mojemu gin że po 7 latach znajomości jesteśmy jak stare małżeństwo

Maui żeby Cię nikt życzliwy nie podjaśnił do zus... może komuś upoważnienia daj bo oni są nieobliczalni