Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie nie rozumiem dlaczego mam zaznaczone, że mam leżeć skoro nie mam zagrożonej ciąży..
Z drugiej strony i tak mało co wychodze na dwór, jedyne co to synka do i ze szkoły, jakieś szybkie zakupy, lekarz
no i szybko do domku, bo pęcherz nie wytrzymuje :/ Samopoczucie, pogoda też robi swoje.
Też dużo przeglądam rzeczy, akcesorii dla dzieci; już sobie wyobrażam jak urządze kącik dla Maluszka:-)
Pewnie jak tylko poznam płeć zaczną się grubsze zakupy hihihi
Może lekarz bez zastanowienia wpisał Ci tą 1 na L4. Następnym razem poproś o 2, bo przy leżącym L4, to nie za bardzo można iść do sklepu, czy odprowadzać dziecko do szkoły. Jakbyś miała kontrolę, to mogliby się do tego przyczepić, więc lepiej mieć tą 2 na L4, wtedy takie rzeczy legalnie można robić, chociaż w razie kontroli i tak się trzeba tłumaczyć, czemu cię w domu nie było.
A co do obowiązków domowych - u mnie też leżą i kwiczą. Niby czasu mnóstwo, ale energii jakoś brak. Staram się chociaż jedną rzecz dziennie zrobić - dzisiaj np. pranie w pralce (jeszcze je muszę powiesić). Myślałam też o wypraniu ręcznie 2 swetrów, ale na to już siły nie mam, więc pewnie jutro![]()