reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Witam wieczorową porą witam serdecznie nowe majowe mamusie;-)ja mam termin na 8go maja chwilowo czekam na wizytę u gin.okres spóźnia się tydzień jestem również przed odbiorem wyników beta;-)

Jagoda w poniedziałek dopiero wynik bety.. a w środę usg :D nie moge sie doczekać :)

Mi kalendarzyk wyliczyl termin na 11.05 :) ciekawa jestem czy ginekolog to potwierdzi.

Witam nowe przyszłe mamusie :)

Ostatnia edycja:
Witam nowe przyszle mamusie.
Ja licze ze termin bede miec na ok 11 maja :) zobaczymy co powie lekarz na wizycie. A ja wizytuje dopiero 15 wrzesnia, juz wlosy z glowy wyrywam a czas tak wolno leci. Moglabym polozyc sie i obudzic 15 :) niestety w pracy narazie nic nie mowie. Nie mam zlych warunków pracy, raczej kazdy wie ze sa osoby ktore planują rozwój rodziny i nikt tego negatywnie nie komentuje. Natomiast jesli zabije serducho i wszystko okaze sie ok to wezme zwolnienie, poniewaz mamy sporo stresu i niezly zapiernicz. Uciekam spac, milej nocy!

Witam nowe Panie :)

Ale tu dużo się dzieje. U mnie spokoju tylko ból głowy.

Jak liczę to mój termin to ok. 4 maja. Wizytę mam 17 .09 nie widziałam potrzeby wcześniej iść. Jak każda chciałabym już wszystko wiedzieć. Dobrze , że teraz będę miała napięte 2 tygodnie to nie będę o tym myślała. Brat ma wesele w przyszłą sobotę więc będę pomagała w przygotowaniu.

Miłej nocki :*

Jajeczko a ja w miniony weekend miałam wesele siostry :)

To ja widze, ze sie troche pośpieszylam z tym zapisem do gina, ale naprawdę nie umialabym dłużej wyczekac :D

Loka tez jeszcze w pracy nic nie mówiłam. Ale ja mam w miare lekką prace, troche stresowa ale z L4 raczej nie bede sie śpieszyc, jesli nie będzie takiej potrzeby :)

Dobrej nocki mamuski :*

reklama
Witam....chcialam Was zapytać czy również macie większe cięższe i bolące piersi bo ja mam i mega mnie bolą a to dopiero początek ciąży....a jeszcze jedno już w pierwszym trymestrze może powiększyć się ciut brzuszek mam wrażenie że troszke mi się zaokrągla może juź mam jakieś wyobrażenia ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry