Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Megi, współczuję. To jest właśnie to co L-oka pisała, cieszmy się ale z odrobiną dystansu. przynajmniej teraz, gdy to dopiero początek.
Ja sobie tłumacze, że skoro doszło do poronienia to widocznie zarodek był słaby albo chory, i lepiej ze sie to stało na tym etapie, niż później..
Mam nadzieje dziewczyny że reszta z nas dotrwa szczęśliwie do Maja, tego sobie i wam życze :*
martwilam się zwłaszcza przed wizyta co uslysze, wiele przeplakalam martwiac się - teraz tak nie chce
chce się cieszyc każdym dniem
dowiedzialam się o ciąży w dniu pogrzebu mamy, po lzach zaswiecilo słonko i wierze mocno, ze to prezent dla mnie od losu i ze mna już zostanie
Tak was czytam i dociera do mnie jak bardzo inne podejście do ciąży ma kobieta która już raz straciła dziecko. I wiecie co, to na jakim etapie się ja straci wbrew pozorom nie robi dużej różnicy. Obyscie nigdy nie znały tego uczucia. Cieszę się że są takie które czują pełną beztroske, ja niestety nigdy w ciąży już jej nie poczuje.
Witam Kochane...
Byłam dziś zrobić bete wynik w poniedziałek a to że będę rano pracy odbiore dopiero we wtorek:-(a chcialabym wiedzieć jaki wynik nie mogę się doczekać.cena 45zł (poznań)