reklama

Majowe Mamy 2016

Krynia tak mi przykro :( trzymaj się jakoś

Julita1212 życzę żebyś w wątku mamy czerwiec 2016 pochwalila się dobrą nowiną

Edyzia fajnie , że Ci się udało :)

Happymamusia mi też się udało w pierwszym cyklu mimo , że bardzo się nie staraliśmy. A tak mnie straszyli, że jak karmię piersią to nic z tego nie będzie . Więc rozumiem Twoje szczęście.

reklama
Jussi, edyzia witajcie :) mi sie udało w 3cs z niecierpliwością czekam na srode, bo wtedy będę mieć usg. Mialam sie zapisać do gina za 2 tyg.ale nie moge wytrzymać i chce juz podejrzec co tam sie dzieje w tym moim brzuchu :)

Kryniu strasznie mi przykro kochana, kciuki za następny cykl! A tam tych w szpitalu to należaloby powystrzelac! Jelopy :/ współczuje ze trafiłas na takich kretynow..

Julitko za Ciebie tez kciuki :)

Ide sie myc i kładę sie spać :)
Dobranoc :) zaciskam kciuki za nas wszystkie &&! :*

Cześć dziewczyny,
dopiero usiadłam po całym dniu, zaraz zasnę :-D
Planujemy kupno narożnika i cholera nic nam się nie podoba ... ja już nie wiem, dzisiaj było 3 podejście w sklepie i nadal nic:-D
Nadrabiam Was teraz od wczoraj ...

Kachaa - gratuluję pęcherzyka i super , że masz L4,

Happymamusia - co do L4 - poproś po prostu o nie, powiedz, że dźwigasz itd, nie powinno być problemu, a jak lekarz będzie robił problem - zmień lekarza :-D Wszystkiego dobrego dla córci :tak: Ja płaciłam za betę 24 zł w labo przy szpitalu, czekałam godzinę (dzięki uprzejmości pielęgniarki) . Normalnie wyniki są tego samego dnia, ale po południu.

Megi, Nikola - gratuluję!

Waiting4beans - ja już po I becie wszystkim w rodzinie powiedziałam :-D chyba bym nie wytrzymała do usg , a co dopiero do 2 tc , ale ja jestem niecierpliwa

Jagoda, super beta, gratuluję !!

Jussi - witaj, fajnie, mala różnica wieku między dzieciaczkami.

Krynia, bardzo mi przykro :-(w głowie mi się nie mieści takie traktowanie...

Julita - w którym dniu cyklu robiłaś betę? Może dopiero zaczyna rosnąć?

A teraz dobranoc:-)

Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za wsparcie ;-) nie odpuszczam, męża znajomego żona pracuje jako pielegniarka w innym szpitalu na ginekologii już z nią gadałam i jutro jadę tam na izbę przyjęć , spróbuję żeby mnie zostawili na kilka dni i porobili badania chociaż jakieś:tak: Wczoraj było źle i ze mną i z moim lubym bo już się nastawiliśmy na bycie rodzicami a tu takie coś ale już doszliśmy do formy, widocznie tak musiało być , teraz ważne jest dla mnie to żeby wyjaśnić czy to była zwykła ciąża biochemiczna czy pozamaciczna, bo krwawienia żadnego nie mam, fajnie by było jakby mnie zostawili na obserwacji i pobadali hormony czy z nimi wszytsko ok .bo robić to wszytsko na własny koszt trochę by mnie zrujnowało przed przypływem Matki BOżej Pieniężnej :) u mnie sama beta jednorazowo 40 zł ;/ a tu jeszcze trzeba min 3 razy + progesteron + jakieś usg :no:

Ostatnia edycja:
Kryniu - pozamaciczna to raczej nie była, bardziej prawdopodobne ze to biochemiczna albo puste jajo płodowe. Hormon musi spaść do 0 aby przyszło krwawienie, przy takim niskim poziomie to wg mnie kwestia do tygodnia. Będzie po prostu " większy okres"... Na pobyt w szpitalu raczej nie licz, nawet po zabiegu wypuszczają po kilku godzinach. Od gina postaraj się o skierowanie na badania jeśli nie chcesz płacić. Ale raczej nic nie wykażą niestety... Taka po prostu bywa. Wiem bo sama straciłam ciążę 8 tygodniowa

Witam :)

Kryniu tez uważam, ze ciężko będzie sie "położyc" do szpitala ale trzymam kciuki, zeby Ci sie udalo i żebyś mogła porobic różne badanka! :)

A ja właśnie sie szykuje na 8 do pracy. Choć ciężko wstać to zdecydowanie bardziej wole poranne zmiany do 16, niz na 12 do 20. :)

Miłego dnia kochane :) kciuki za wszystkie bety - by były jak najwyższe i za wszystkie wizyty - by byly jak najbardziej udane! :)

reklama
Hej Dziewczyny:tak:
Asia ja tez wypaplałam o dzidziusiu:tak:ciesze się chwila - nigdy nie wiadomo co los przyniesie:no:mi w tamtym miesiącu los podarowal dużo sprzecznych emocji...
Kasik widze, ze się skusilas na gina - fajnie zagladnie co tam slychac:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry