reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
dziewczyny mam wynik!
beta dziś 2353 :D !
według kalkulatora rośnie idealnie
wunik.jpg

Załączniki

• wunik.jpg
    wunik.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 99
Witam ja już po pracy po obiedzie czas na relaks jutro mam wolne cieszę się odpoczne.
Moja córka ma jutro urodznki 11 będzie torcik i niespodzianki.
Rozmawiałam dziś ze znajomą mówi że jak już nie moge do czekać się wizyty u gin.to mam zrobić bete będę wiedziała czy jest wszystko ok więc jutro pójdę zrobić.
Jagoda 1331 cieszę się że u Ciebie wszystko ok.

Miło, że do nas dolaczylas :) Jak wrócisz od lekarza napisz czego się dowiedziałeś.

Kolorowych snów dziewczyny :*

kasik powodzenia z betą oby rosłaaaaaaa

Niestety nie mogę iść do lekarza bo nie mam żadnego potwierdzenia o zamieszkaniu w Szkocji a wszędzie w papierach mam podany adres z Anglii i nie chcą mnie zarejstrować :( szukałam prywatnie polskiego ginekologa w okolicy ale nigdzie nie mogę znaleść :( martwię sie bardzo chciałabym już wiedzieć że wszystko w początku porozmawiać z ginekologiem :( nie wiem już czy mam wracać do Polski bo sie nasłuchałam że tutaj i tak jak pójdę do lekarza to tylko zbadają mi mocz dla pewności że jestem w ciąży bo oni do 3 miesiąca nie uznają że to ciąża dopiero po 3 miesiącu pobierają krew, robią usg i inne badani :(((((

Ile płaciłyście za tą bete??
Wynik po jakim czasie?
Najchętniej poszła bym odrazu ale już nie ta pora
jutro z rana się wybiore.

Chciałam krótko opisać moje objawy ciąży przy pierwszym dziecku zero nic tylko miesiączka się spóźniała więc zrobilm test potem też żadnych zero mdłości itp.
Teraz można powiedzieć po latach wiek nie ten sam odstawiłam anty brałam długo pierwszy miesiąc okres po 28 dniach ok mowie teraz licze płodne Kochanie dziś możemy i tak trzy dni potem dwa może 3 dni przerwy i raz:-) minęło zaledwie dwa tygodnie a ja senna zmeczona i ciągle mi się odbija mówie coś nie tak ale czekam tydzień przed planowanym okresem robie
test pierwsza kreska ok potem nic ale po czasie patrze bardzo słaba mówię ooo coś bedzie odczekalam 4 dni robie kolejny to jest 27 sierpnia i proszę dwie mega mocne kreski łezka mi się zakrècila będę ponownie mama.
jutro będzie tydz.jak mi się spóźnia.
jestem szczęśliwa ale już nie mogę doczekać się
wizyty u gin.ale najpierw beta.
Mam nadzieje że Was nie zanudzilam ale kurcze tak wszystko szybko siostra moja stwierdziła pierwszy złoty strzał
Zobaczymy.

ja płaciłam 27 zł, i wyniki miałam online po około 7 godzinach :D nie trzeba być na czczo i obojętne o której zarobisz badanie
ponoć po anty odrazu sie zachodzi w pierwszych miesiącach, wtedy jest największa płodność

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry