reklama

Majowe Mamy 2016

Hej
Niesmialo chcialabym do was dolaczyc :) okres mam dostac w poniedzialek ale dzis zrobilam test i wyszedl pozytywny. Z objawow to bol brzucha jajnikow i ledzwia. No i sennosc. Dopiero bede sie umawiac do gina. To byl 2cs. Mamy juz synka 10 miesiecznego :)

reklama
Kochane dzwoniłam dzisiaj do pani ginekolog jedna z lepszych w mieście , niestety najbliższy termin miała na pazdziernik jednak po streszczeniu jej co się dzieje kazała mi jechać do szpitala z podejrzeniem ciąży pozamacicznej. Tak też zrobiłam, pojechałam na izbę przyjęć gdzie bardzo " uprzejma " pani pielęgniarka mnie wyśmiała i kilka razy powtórzyła że nie wie co ja tu jeszcze robię bo powinnam prywatnie na wizytę do ginekologa iść bo oni nie są od tego < nosz ***** a od czego niby są ?????> po czym z wielką łaską poinformowała mnie abym zaczekała na izbie przyjęć bo ginekolog odbiera teraz poród ( czekałam 2,5 godziny ) .

W końcu przylazł i też mnie wyśmiał że to nie w kompetencji szpitala takie rzeczy a do poradni ginekologicznej powinnam się zgłosić ( tak tak i czekac minimum 2 tygodnie na wizytę ) , spojrzał na moje wyniki Beta hcg i stwierdził że no faktycznie beta spada i że to w sumie dobrze że spada bo to oznacza poronienie a nie ciąże pozamaciczną. NAwet mi USG nie zaproponował , tylko badanie ogólne , po czym wręczył mi swoją wizytówkę i namawiał kilkukrotnie abym do niego się zapisała prywatnie :baffled:

Kurde no takie to dla nich wielce dziwne że młoda kobieta która została z jednym jajnikiem ( miałam skret torbieli w marcu i został mi tylko 1 jajnik ) się boi o stan swojego zdrowia, a gdyby to faktycznie była ta ciąża pozamaciczna to gdybym to zaniedbała to już bym mogła zostać bez żadnego jajnika . No ale nie bo źle bo im dupę zawracam w czasie kawkowania .

Mówię wam dziewczyny jakbym mogła to bym ich tam na miejscu pozabijała. A i jeszcze uszczypliwe teksty że skoro laparoskopię miałam w innym szpitalu to dlaczego nie pojechałam do tamtego , no i że takie wczesne poronienie to nic szczególnego, no dla tego Pana gina napewno nic szczególnego ale dla mnie skoro była to ciąża planowana to to nie było jednak takie nic . Musiałam się wygadać .

Niestety nie będę więc majową mamą ale trzymam za Was kciuki kochane !!!;-)

krynia przykro mi, uda się następnym razem........
niestety u mnie beta wyszła poniżej 5 wiec też nie będe majową mamusią

życzę dziewczynki spokojnych 9miesięcy i zdrowych bobasków:)

Jagoda nie wiem ile miał mm pęcherzyk ale zrobil pomiary i pow, ze wszystko jest w pozadku i rozwija się prawidłowo poki co:tak:
Krynia przykro mi:-(
Czesc Jussi:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry