reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Odebrałam wynik i jest źle bardzo źle , pierwszy wynik beta był 184 , drugi wynik robiony po 48 godz wynosi 112 co niestety oznaczy tylko jedno :-(aż się popłakałam

chyba to do mnie nie dochodzi

Biegiem do lekarza, jak nie ma miejsc to mow ze cie bardzo brzuch boli i jedz na IP. Powinni zrobic badania i usg. Jeśli nie plamisz to jest jeszcze szansa. Ponów bete za 48 h od poprzedniej. Trzymam kciuki!

Jest, jest pęcherzyk i malutkie ziarenko:-Dgin mnie ostrzegl, ze pewnie nic nie zobaczymy ale okazało się, ze jest:tak:od razu dostałam L4 bez problemu i mam spokojniejsza glowe:tak:tez myslalam, ze na reke pojda a tu nic:no:chcialam zostać dopóki kogos nie znajda ale w tej sytuacji nie ma co się rozczulać:no:
Happymamusia witaj:tak:
Asia mnie bardzo boli w krzyżu a zwlaszcza jak cos podnosze:sorry:

uff.. bo juz wyobrazalam sobie ciebie z tymi dostawami. Masakra jakas. To teraza trzymam kciuki za spokojne miesiace ciązy :)

Witam dziewczyny:)
u mnie tez potwierdziła się ciąża Beta rośnie w 18 dniu po transferze (in vitro) 4700:D Test ciążowy pozytywny zachowany na pamiątkę:)
Termin wstępny to początek maja:D
Na usg był widać juz pęcherzyk z ciałkiem żółtawym:)
Cieszę się że możemy tutaj razem cieszyć się naszym szczęściem:D

super, gratuluje :)

Hej dziewczyny ! Jestem tutaj nowa wczoraj dowiedziałam sie że jestem w 5 tygodniu ciąży :) chociaż jestem młoda bo pod koniec września skończę 20 lat to jestem bardzo szczęśliwa i podekscytowana ale i trochę się martwię ponieważ mieszkam od niedawna w Szkocji i nie do końca wiem jak tu to wszystko wyglada ale jutro idę do ginekologa i mam nadzieje ze jakoś wszystko bedzie dobrze :) pozdrawiam :*

witam i gratuluje!

Wróciłam właśnie do domu :/ nie wiem co myśleć, ginekolog powiedziała że zarodek ma 4,3 mm więc odpowiada jakby 4 tygodniowi ciąży a według ostatniej miesiączki (25.07) to powinien już być prawie 6 tydzień. Więc albo dni płodne mi się przesunęły albo coś jest nie tak. Kazała zrobić jutro ponownie bete i na USG w przyszłym tygodniu.
Wspominała coś o nieregularnycj kształtach zarodka, nie wiem o co chodzi :/ no ale jeżeli beta będzie ok 1200 lub więcej no to chyba będzie dobrze. Jutro się wszystko okaże ;<strach>
Nie martw sie. w mojej poprzedniej ciązy tez tak mialam, na dodatek serduch zaczelo bic dopiero po 8 tygodniu, juz mnie prawie na zabieg wyganiali bo niby ciaza obumarała a tu cud. I teraz nasz synek jest bardzo energicznym, zdrowym chłopczykiem :) Trzymam kciuki żeby wszystko się ułożyło po Twojej mysli :)

Ja mam straszne nastroje, smaki, bóle głowy. Objawy ciązy x10, w poprzedniej na tym etapie ledwo przyzwyczajałam sie do mysli ze jestem w cizy a teraz jest jakas masakra. W dodatku w pracy ycisk, w domu Maluch szaleje wiec nie ma lekko :)
Kciuki za wszystkie bety! i dawajcie znac jak po badaniach i wizytach.

Dziękuje :) ja niestety już nie wiem co mam robic miałam sie wybrać dzisiaj do ginekologa bo jak już wspominałam mieszkam w Szkocji a tu mnie nie chcą zarejestrować bo nie mam adresu bo dopiero co przyjechałam :( nie wiem co mam robic czy wracać do polski czy jak :( szukałam na internecie czy może w okolicy nie ma jakies prywatnej polskiej kliniki ale nic nie mogę znaleść :(

Witam nowe mamusie :)

Kryniu byłaś u lekarza?

Kciuki za wyniki bety dla tych które czekają :)

Ja od rana źle się czuje, rano znowu miałam mdłości :/
Za tydzień wizyta, już nie wytrzymuje tej niepewności czy jest ok...

Czesc wszystkim. Ale stron wypisalyscie od wczoraj.trochę mi zajęło zeby nadrobic.
Witam nowe mamy i gratuluję!
Anncka ja tez juz chcialabym byc po 1 wizycie i wiedziec ze jest ok bo swirowac zaczynam.a tak w ogole to chcialabym zaczac juz 12 tc zeby wiedziec ze mojej kruszynce juz mniej zagraza i moc sie wszystkim pochwalic bo mamy z mezem umowe ze oglaszamy dopiero w listopadzie wiadomosc o ciazu.narazie wie tylko moja mama i strasznie ciezko jest przed cala rodzina o znajomymi ukrywac. Chetnie bym wszystkich obdzwonila i skakala z radosci a tak udajemy ze nic sie nie stalo :-)

ja już jestem w domu :) no i oczywiście zaczynają sie u mnie nudnośći i senność ...... ja nie jadam śniadań ale musze sie przestawić i jeść coś ..... z moim pecherzem chyba coś nie tak bo od 3 dni latam co jakis czas do toalety moze go przeziembiłam a moze to juzod ciąży ..... ale chyba by to bylo za wczesnie

Afrodyta ja też latam do kibelka co chwila :-) i tez spalabym caly dzien no ale pracuje od 6 do 16 wiec jest z tym ciezko. Na szczescie nie mam nudnosci ale od wczoraj mam zgage i boli mnie zoladek.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry