Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Dobra decyzja. Inny lekarz da Ci spokój, który w ciąży jest bardzo potrzebnyNie wyobrażam sobie powrotu do pracy.
Sam dojazd ( ponad 30km w jedną strone ) już by mnie wykończył..
Na magazynie ( przynajmniej moim ) nie ma możliwości dostosowania warunków pracy do ciężarnej.
Skrócenie godzin pracy i zlikwidowanie nocnych również mnie nie ratuj, bo pracuje i dojezdzam do pracy razem z mężem..
Nie mam zamiaru jeździć i ponownie dyskutować z moją kierowniczką i do tego tak jak mówisz GosiaLew czekałaby mnie teraz komisja, która nie wierze, że dałaby mi sprawność no i wiadomo co dalej... Nie wierze w to, że pracodawca pokrywałby 100% pensji za pracownika, którgo fizycznie nie miałby. Zaczełoby się kombinowanie i to moim kosztem. Do tego stres, nerwy.. A ja już na to wykorzystałam limit.
Nie chce tego sprawdzać, odpuszczam, zmieniam lekarza. Wyboru nie mam, bo w mojej okolicy nigdzie nie ma już na chwile obecną zapisów.
Chodze do ginekologa na nfz, a prywatnie robiłam dodatkowe badania.
Musze troche zmian wprowadzić.
Na szczęscie udało mi się zdobyć namiary na ( z opinii bardzo dobrego i doświadczonego ) lekarza, który szczegółowo bada na każdej wizycie, jest pod telefonem o każdej porze i bez problemu wypisuje zwolnienie. W internecie również same pozytywne opinie są zamieszczone na jego temat.
Jestem dobrej myśli, że tym razem trafimy z dzidziusiem w dobre ręce
P.S Jeszcze raz dziękuje za rady i wsparcie :*

A jak wygląda szkoła rodzenia w Niemczech? Bezpłatna? Dużo zajęć jest przewidzianych?Ja tam jestem tez zadowolona z opieki medycznej w Niemczech. Dostałam zwolnienie na wyspanie sie na tydzień [emoji85] ogólnie mdlosci mi juz przeszły , mam okropny bol piersi i stałam sie bardzo wybredna w jedzeniu..... Nic mi nie smakuje i na nic nie mam ochotyna dodatek ciagle zmęczenie mnie zabija.
Wczoraj dzwoniłam do położnej , udało mi sie fajna wybrać , musZe sie jeszcze zapisać na szkole rodzenia i wszystko bede mieć juz załatwione [emoji3] nie mogłam sie powstrzymać i kupiłam dwa śpioszki dla maleństwa [emoji85]
Najlepsze są chipsy <haha>